Isprobajte

Čista kosa još jedan dan: Ovo su najbolje zamene za šampon za suvo pranje!

Sada više ne treba da izlazimo na ulicu u masno zavezanoj punđi ili konjskom repu, već imamo idealnu alternativu

Nega
Autor:
Čista kosa još jedan dan: Ovo su najbolje zamene za šampon za suvo pranje!
Foto: Shutterstock

Donosimo vam najbolje alternative za one trenutke kada ostanete bez šampona za suvo pranje kose, a nemate dovoljno vremena da je operete, osušite i napravite frizuru.

Dan, istina je da su nam šamponi za suvo pranje kose u potpunosti promenili živote. Sada više ne treba da izlazimo na ulicu u masno zavezanoj punđi ili konjskom repu, već imamo idealnu alternativu za dana kada nemamo vremena ili želje za pranjem kose. Međutim, postoji i loša strana šampona za suvo pranje kose. Naime, mogu oštetiti koren kose ako se koriste mnogo često.

Ako ih koristite često i mislite da je vreme za pauzu ili ako ste upravo ostali bez šampona za suvo pranje, donosimo vam dve alternative koje će vam dati identičan efekat.

Da li je vaša kosa oštećena: Trik od dva minuta otkriva!

foto: Shutterstock

1. Puder za lice u prahu Ako nemate šampon za suvo pranje pri ruci ili ako ste odučili da ga izbegavate, takođe možete uzeti veliku i meku četku za šminkanje i prozirni puder u prahu za lice. Jednostavno napuderišite kosu kosu i spremni ste. Prednost ove tehnike je i to što ga možete precizno naneti pomoću četke.

2. Bebi puder Bebi puder je zaista pravo čudo koje treba da se nađe u svakom kupatilu bez obzira postoji li beba u kući ili ne. Nanesite ga na kosu i postupajte identično kao da ste naneli šampon za suvo pranje. Zbog svoje bele boje pripazite da dobro raščešljate kosu kako da ne ostali s belim slojem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs