Idealno rešenje za vas

Poslednji svetski hit zavladao Srbijom: Ovog leta dominiraju boje!

Kombinujte par boja i budite prava sirena ovog leta! Svetski trend vam je nadohvat ruke
Nega
16:46h Autor:
Poslednji svetski hit zavladao Srbijom: Ovog leta dominiraju boje!
Foto: Promo

Sa prvim letnjim danima sve više pažnje poklanjamo nezi tela, lica, a pogotovo kose. I upravo se tokom najtoplijeg godišnjeg doba najviše devojaka i žena odluči za promenu boje.

Jedna od najčešćih tema je bojenje kose. Međutim, mnoge pripadnice lepšeg pola strepe od toga da će im agresivne farbe oštetiti vlasi, da neće dobiti željenu nijansu ili da će im boja ubrzo dosaditi.

Ukoliko ste i vi među njima, sada konačno možete da odahnete jer imate jednu brigu manje! Naime, ukoliko ste hrabre, odvažne, željne nove boje kose – L’Oréal Paris COLORISTA boje su idealno rešenje za vas! Pink, tirkiz, nebo plava, ljubičasta – ove boje su idealne da se istaknete i budete jedinstvene i prepoznatljive!

Bilo da bojite krajeve, pramenove ili celu kosu, COLORISTA će vam dati najbolje rezultate i omogućiti vam da se izrazite na potpuno novi način - kroz boje. Za sve one koje nisu spretne u bojenju kose, COLORISTA je idealna za samostalnu upotrebu jer je izuzetno lagana za nanošenje i za svega 20-ak minuta dobijate boju kakvu želite!

COLORISTA nudi svim devojkama mogućnost da se poigraju bojama. Bilo da ste spremni da obojite kosu na jedan dan ili da imate neobične boje na par nedelja, COLORISTA nudi rešenje za sve kroz različite formate proizvoda.

Kompanija L’Oréal Paris je ovim proizvodom definitivno pomerila granice i dovela novi trend kada su u pitanju boje za kosu, o čemu svedoče i brojne dame koje su imale tu sreću da već isprobaju COLORISTA boje!

"Probano u Amsterdamu, i mogu reći da je fantastično... Probala u Nemačkoj, veoma je dobro... Zadovoljna u svakom slučaju... Ja jedva čekam da ovo dođe kod nas već mesecimaaa, ima da probam...", samo su neki od brojnih komentara srpskih žena na društvenim mrežama nakon objave da COLORISTA stiže kod nas.

"Isprobaj, nosi, isperi" - najbolje karakteriše ovaj proizvod, jer vam omogućava da bez oštećenja kose menjate boju svake nedelje! Kombinujte par boja i budite prava sirena ovog leta! Svetski trend vam je nadohvat ruke. I zato nemojte samo da obojite kosu, već uradite to na svoj način!

Foto: Promo
Foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs