Prava Zlatokosa

20 godina se nije šišala: Svoju kosu smatra članom porodice! (FOTO, VIDEO)

Uvek pazim da joj u krevetu ne oštetim kosu, kaže muž Ivan koji priznaje i da voli znatiželjne poglede
Nega
05:04h Autor:
20 godina se nije šišala: Svoju kosu smatra članom porodice! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram / Aliia_more

Alija Nasirova (27) iz Rige u Letoniji se nije šišala punih 20 godina. Tvrdi da njena kosa sada doseže punih 230 centimetara, da teži dva kilograma i da joj je za nju potrebno dodatno mesto u krevetu. Njen muž Ivan Balaban kaže da Alija svoju kosu smatra članom porodice, prenosi The Sun.

Odlučila da drastično skrati kosu: Nova frizura je pravo remek delo! (VIDEO)

"Kosa mi je toliko teška da mislim da je teža od porodične mačke", kaže Alija.

Alija kaže da joj je potreban ceo dan da kosu opere, očešlja i osuši, a Ivan priznaje da u raspored uvek moraju da uvrste i negu kose. Po tome organizuju i porodične izlete. Ipak, ni Ivan nema ništa protiv ženine kose. Kaže da je ponosan što je nije ošišala toliko dugo vremena.

Došla u salon sa dugom plavom kosom: Nakon transformacije izašla kao druga osoba! (VIDEO)

Oduvek je htela da ima kosu poput princeza

"Uvek pazim da joj u krevetu ne oštetim kosu", kaže muž Ivan koji priznaje i da voli znatiželjne poglede. Alija je počela da pušta kosu inspirisana Diznijevim princezama poput Zlatokose.

"U detinjstvu sam mnogo volela dugu kosu. Htela sam da imam kosu poput princeza. S obzirom da mi je kosa jako, jako duga nekad slučajno stanem na nju. Napolju uvek pazim da nosim i šešir. U posebnim prilikama napravim pletenicu", kaže Alija.

Spasava ljude od ćelavosti: Prirodni preparat od kamilice i lovora! (RECEPT)

"Na društvenim mrežama ne gledaju svi blagonaklono na moju kosu. Pišu da je ošišam i da je se rešim. Ali ja ne reagujem na to", dodaje.

Nema nameru da se uskoro ošiša.

"Najgora noćna mora mi je da mi se zalepi žvaka u kosu. Jednom mi je u detinjstvu neko zalepio žvaku u kosi u pozorištu. To je bila prava tragedija. Morala sam da se ošišam", dodaje Alija koja se neće tako skoro ošišati.

"Nemam nameru da se takmičim za Ginisovu knjigu rekorda s obzirom da je najduž kosa, koliko znam, duža od pet metara. Mislim da je moja najduža u Letoniji", rekla je.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs