Žrtva seksualnog zlostavljanja

Voditeljki opala kosa zbog jezive traume: Ja nisam plakala, pa je moje telo zaplakalo! (VIDEO)

Stefani (27) je konačno progovorila o užasnoj noći u julu kad ju je napastvovao taksista koji je trebalo da je odvede kući nakon izlaska s prijateljicama
Nega
00:10h Autor:
Voditeljki opala kosa zbog jezive traume: Ja nisam plakala, pa je moje telo zaplakalo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / DailyBreak TV

Američka voditeljka, koju je u julu ove godine seksualno napastvovao vozač taksija, nije previše pričala o traumi šta je dovelo do toga da joj dva meseca nakon incidenta opadne gotovo sva kosa.

Stefani Đorđi (27) konačno je progovorila o užasnoj noći u julu kad ju je napastvovao taksista koji je trebalo da je odvede kući nakon izlaska s prijateljicama. Kad se sledećeg jutra probudila, nije se sećala vožnje, samo da je ušla u auto i stigla do svog doma u Los Anđelesu.

Zdrava i jaka kosa: Samo 3 sastojka za rezultate vidljive posle prvog tretmana! (RECEPT)

Voditeljka nekoliko emisija na internet televiziji AfterBuzz ispričala je za Cosmopolitan da je nakon dva meseca počela da joj opada kosa i da je u vrlo kratkom periodu izgubila 75% kose. Krajem septembra je odlučila da obrije glavu:

"Toliko sam duboko u sebi potisnula događaj da je kosa počela da mi opada. Ja nisam plakala, pa je moje telo zaplakalo. Kad sam videla tu silnu kosu na podu, na odeći, po meni, setila sam se šta mi se dogodilo", rekla je Stefani.

Tužna istina koju niko ne spominje: Evo odakle dolazi kosa za nadogradnju! (FOTO)

Gubitak kose povezan je s brojnim uzorcima i problemima, a jedan od njih je snažan emotivan stres. Ispričala je da je te večeri počela da se zabavlja s prijateljicama već u 4 sata poslepodne.

"Ovo nije priča o silovanju kakvu biste očekivali, niko me nije prebio, ali me iskoristio. Ne znam šta sam ja rekla, ne znam šta je on rekao, jednostavno nisam bila pri sebi", dodala je Đorđi.

Kasnije o tome jednostavno nije htela da govori jer se bojala da joj ljudi neće verovati ili da će je osuđivati, a najteže joj je, kaže, bilo da kaže roditeljima, posebno ocu.

Frizeri otkrili odvratne stvari koje svakodnevno viđaju na mušterijama: Zgadiće vam se!

"Tati nisam ni rekla, mama mu je rekla. Kako reći ocu da mu je devojčica, znate…", rekla je Stefani kroz suze.Nakon što je obrijala glavu, rekla je da se počela da se oseća bolje i konačno je mogla da krene dalje sa životom, piše Daily Mail.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs