Provereno

Fatalna privlačnost: Ovakvu kosu muškarci obožavaju da vide na ženi!

Ukoliko želite da budete primećene, zaboravite na šminku, manikir i solarijum. Vreme je da obratite pažnju na svoju kosu
Nega
04:56h Autor:
Fatalna privlačnost: Ovakvu kosu muškarci obožavaju da vide na ženi!
Foto: Shutterstock

Iako ne postoji muškarac koji može da odoli dugim vitkim nogama, zanosnom dekolteu ili lepom osmehu, sve je više istraživanja koja pokazuju da je ključni faktor koji ženu čini privlačnom zapravo kosa.

I to ne bilo kakva kosa! Pri tom ne mislimo na plavu, crnu, smeđu ili crvenu. Bez obzira na boju, čista, mirišljava i zdrava ženska kosa nema konkurenciju. To je nešto što će svaki muškarac da primeti, pa čak i da rado udeli kompliment. Dakle, zaboravite na solarijum i previše šminke, pažnju posvetite frizuri.

Raspuštena kosa, bilo ravna ili kovrdžava, oduvek je bila muški favorit. Muškarci je povezuju sa samopouzdanjem, zdravljem i seksualnom energijom. Ima moć da privuče i zavede muški pol. Čini da se dobro osećate u svojoj koži.

S druge strane, ako je vaš adut zdrava i kvalitetna kosa, možete da eksperimentišete sa frizurama do mile volje. Ništa manje zavodljivo nećete izgledati ni sa konjskim repom, niskom punđom ili sve popularnijim pletenicama koje poznate dame već uveliko nose.

Prečesti odlasci kod frizera svakako nisu rešenje. Najvažnije je da kosu pravilno doržavate, i rezultati će odmah biti vidljivi. Vodite računa o njenoj higijeni adekvatnim preparatima, sprečite perut i opadanje. Ako primetite da vam je kosa sklona lomljenju ili vam opada dok je češljate, to ne može da bude dobar znak. Smatra se da je gubljenje oko 100 dlaka dnevno normalno, a lomljenje je problem koji se lako može izbeći.

Vichy

nam nudi adekvatnu negu za svaki tip kose. Reč je o šamponima iz Dercos linije koji kombinuju efikasnost, nežnost i zadovoljstvo kako bi kosa bila lepša i bez peruti, a koža glave čista, bez svraba i neprijatnosti.

Dercos izuzetno umirujući šampon pogodan je za svako vlasište, tako da se može koristiti i između, pre ili nakon nekih tretmana. Bilo anti­dandruff ili anti-hairloss. Baziran je na formuli sa aktivnim kompleksom senzurinom, obogaćenoj vitaminom CG i pantenolom, za klinički dokazanu efikasnost umirivanja vlasišta. Ublažava osećaj neprijatnosti već nakon prve upotrebe i tokom 48 sati. Nakon 19 dana postiže se 60% manje osećaja neprijatnosti na vlasištu.*

Neka vaša kosa bude meka, sjajna i gusta, i ne brinite - ma koliko god se činili nezainteresovanim, muškarci i te kako primećuju lepe stvari!

* Kliničko ispitivanje, 43 osobe

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs