Hrabra devojka

Šta ova lepotica krije ispod šminke: Nikada ne biste pogodili kako zaista izgleda! (FOTO, VIDEO)

Šminka nije razlog zašto sam srećna. Srećna sam jer volim sebe, rekla je Šalom, koja je napravila svoj Jutjub kanal kako bi pomogla drugim žrtvama
Nega
19:12h Autor:
Šta ova lepotica krije ispod šminke: Nikada ne biste pogodili kako zaista izgleda! (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram / Makeupbyshalom

Nakon što je kao dete preživela tešku nesreću koja ju je ostavila sa užasnim opekotinama, ova šminkerka je naučila da voli sebe, a svojim primerom inspirisala je mnoge širom planete.

"Treba da volite sebe u svakom slučaju - sa šminkom ili bez nje", kaže Šalom Nkom (20), koja je sa 9 godina u radnji njenih roditelja nakon nesreće sa vrelim uljem ostala zauvek sa velikim ožiljcima.

A photo posted by Shalom Blac (@makeupbyshalom) on Feb 1, 2016 at 12:41pm PST

"Vrištim, plačem, pokušavam da, bol koji osećam, strgnem sa lica i tela. Koža mi je bila svuda po podu", setila se tragičnog događaja Šalom. Šminka joj je pomogla da se izbori sa maltretiranjem koje je doživela u školi zbog svog izgleda. Na kraju su je drugarice iz odeljenja molile da šminka i njih.

Pre šminkanja je izgledala ovako: Zapanjiće vas drastična transformacija! (VIDEO)

<\/div>

"Šminka nije razlog zašto sam srećna. Srećna sam jer volim sebe", rekla je Šalom, koja je napravila svoj Jutjub kanal kako bi pomogla drugim žrtvama sa opekotinama.

Dokazala da svako može da izgleda kao sa crvenog tepiha: Neverovatna moć šminke! (FOTO)

A photo posted by Shalom Blac (@makeupbyshalom) on Dec 12, 2015 at 7:00am PST

"Samo želim da motivišem svakoga ko prolazi kroz istu stvar. Treba da znaju da mogu da ustanu i da urade šta god žele. Ne dozvolite da vas zbog vašeg stanja ismevaju i da odustanete od svojih snova, i sve što ste ranije želeli će vam se ostvariti. Vi to možete", poslala je snažnu poruku ova hrabra devojka.

Drastične transformacije: Prirodno lepe, neprepoznatljive sa šminkom! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs