Najbrži i najbolji način

Ova poza svaku ženu rešava celulita: Trajni rezultat za mesec dana! (FOTO)

Za samo 30 dana, imaćete zadnjicu i butine kao sa reklame
Fitnes & Nutricija
09:00h Autor:
Ova poza svaku ženu rešava celulita: Trajni rezultat za mesec dana! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Niste sigurni kada ili kako tačno se to dogodilo, ali čini vam se da je takozvana pomorandžina kora zaposela vaše butine i zadnjicu? Na svu sreću postoji odličan, jeftin i zdrav način kako ponovo dobiti glatku, čvrstu i zategnutu kožu!

U pitanju je jedna joga poza.

Studije na Univerzitetu Harvard dokazale su da je vežbanje joge najefikasniji način za poboljšanje protoka limfe, za eliminaciju toksina i smanjenje zadržavanja tečnosti u telu.

Zgodno telo za 30 dana: Uslov je samo jedan, a farmerke će vam stajati kao salivene! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Joga donosi povećanu gipkost, koža postaje elastičnija i blistavija, definišu se i povećavaju mišići, a sve se to odražava na opštem stanju tela koje se čini, a to zaista i postaje, mlađe i vitalnije. Uz to, joga poboljšava celokupnu muskulaturu tela i jača imuni sistem.

Ukoliko se uz to promeni i način ishrane - izbaci šećer i svi rafinisani proizvodi i pokušate da se hranite što zdravije i prirodnije, uz izvođenje detoksikacije, poboljšano zdravlje i lepota fizičkog tela postaće zapravo ogledalo unutrašnje čistoće i mira, a unutrašnje zadovoljstvo je to koje ženi daje onaj poseban sjaj i lepotu koju ne može da umanji ni trag celulita.

Od nekoliko poza joge koje su dobre za ovu svrhu, otkrivamo vam najefikasniju.

Ludačko topljenje masti: Dve vežbe tri puta nedeljno, 5 kg spada odmah!

Svakodnevno je praktikujte oko 20 minuta kako biste za kratko vreme vidno popravili stanje. Ako ne možete svakodnevno, vežbajte barem 20 minuta tri puta nedeljno.

Vežbu morate da radite što je smirenije, sporije i kontrolisanije moguće. Rezultati su vidljivi već za mesec dana!

Izvođenje vežbe

Zauzmite stav uskog raskoraka. Stavite ruke na kukove, desnu nogu savijte u kolenu i podignite je unazad prema gore. Laganim pokretima, dvadeset puta gurnite petu prema gore.

9 vežbi za ravan stomak: Oslobodite se sala za mesec dana! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada završite s podizanjem pete prema gore, desnom rukom se uhvatite za desni skočni zglob. Povucite nogu što više prema gore, istovremeno podižući gornji deo tela i levu ruku u vis.

U tom položaju ostanite dvadesetak sekundi, pri tome vodeći računa o pravilnom disanju.

Duboko ritmično disanje pri izvođenju položaja podstiče hormonalnu ravnotežu i donosi veću količinu kiseonika u telo, koji je neophodan u borbi protiv sagorevanja masnoća.

Vratite se u početni položaj i vežbu ponovite i na drugoj nozi.

Celulit bukvalno nestaje za 60 sekundi: Savršeno glatke i zategnute butine!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs