Uz pomoć ove isceljujuće supe, oporavićete se od prehlade, gripa, infekcija uha i mnogih drugih zdravstvenih problema. Supa od belog luka, crnog luka i timijana pobeđuje skoro sve viruse i bolesti koje napadaju pri slabom imunitetu.
Svi koji preferiraju prirodne lekove treba da isprobaju ovu supu.
Jedna studija sprovedena na Univerzitetu u Vašingtonu je dokazala da je beli luk 100 puta efikasniji od najpoznatijih antibiotika.
Sastojci: 50 čenova belog luka, opranih i očišćenih; 2 kašike putera, 2 kašičice maslinovog ulja; 2 velika samlevena luka; 1 kašičica sveže iseckanog timijana; 6 šolja (po 250ml) čiste kokošije supe, 1 svežanj svežeg bilja – peršun, timijan, lovorov list (mogu i sušeni začini), 3 šolje starog hleba iseckanog na kockice, 1 šolja punomasne kisele pavlake.
Čudotvorna supa od kostiju: Jedan tanjir dnevno leči najopasnije bolesti! (RECEPT)
Priprema:
Prvo zagrejte rernu na 180°C. Isecite vrhove čenova belog luka. Tako pripremljen beli luk i maslinovo ulje zamotajte u aluminijumsku foliju i pecite u rerni 90 minuta, a zatim ostavite da se ohladi.Zagrejte dve kašike maslinovog ulja i puter šerpi na srednjoj temperaturi. Dinstajte luk oko 10 minuta. Izvadite pečeni beli luk iz folije i stavite ga među luk koji se dinsta. Pomešajte, dodajte iseckani timijan, kokošiju supu i sveže ili osušeno bilje.
Smanjite temperaturu, dodajte mrvice hleba i ostavite da se krčka oko 5 minuta dok hleb ne omekša.Uklonite svežanj bilja i pomešajte nastalu supu u blenderu ili ručnim mikserom dok ne dobijete kremastu smešu. Vratite u šerpu, dodajte pavlaku i posolite po potrebi. Vaša isceljujuća supa je spremna!