SAZNAJTE VIŠE

JEDNA OD NAŠIH NAJZGODNIJIH ŽENA OTKRILA KAKO SE HRANI: Ovo su namirnice koje su UVEK na meniju Danijele Dimitrovske

Prelepa manekenka ističe da je ovaj jelovnik i način ishrane ono što stoji iza njenog savršenog izgleda.

Fitnes & Nutricija
Autor:
JEDNA OD NAŠIH NAJZGODNIJIH ŽENA OTKRILA KAKO SE HRANI: Ovo su namirnice koje su UVEK na meniju Danijele Dimitrovske
Danijela Dimitrovska, Foto: Instagram / Danijela Dimitrovska

Manekenka Danijela Dimitrovska važi za jednu od najatraktivnijih žena u Srbiji, a poznato je da je godinama radila u inostranstvu, gde je sarađivala s poznatim modnim brendovima.

Ona je, sem po lepoti od koje zastaje dah, poznata i po savršenoj liniji, a pre nekoliko večeri nas je još jednom podsetila zašto je jedna od najvećih lepotica u Srbiji, piše Glosy.rs.

Danijla je nedavno prisustvovala premijeri filma "Barbi" u Beogradu, kada se pojavila u mini-haljini roze boje, asimetričnom modelu koji otkriva jedno rame i naglašava njene duge i izvajane noge.

Svoju besprekornu liniju postiže redovnim treninzima, ali vodi računa i kako se hrani. Kako je istakla jednom prilikom, nikad u životu nije bila na dijeti, a njena tajna su uravnoteženi i redovni obroci.

"Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju tajna u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama", istakla je tada za Story.

Ona svako jutro počinje čašom mlake vode s malo limuna, pa doručkuje pola sata kasnije. Na Instagramu je jednom prilikom svojim pratiocima pokazala kako izgleda njen doručak, koji je pomalo iznenađujući, ali dobro poznat u našoj zemlji.

"U pitanju je palenta. Mama me je kao malu navukla na ovakav doručak. Ja dodam jogurt, ali po želji možete dodati sir, kiselo mleko, pavlaku", objasnila je manekenka.

Tokom dana ona se trudi da jede orašaste plodove, a omiljena joj je kombinacija badema, suvog grožđa, oraha, indijskog oraha i lešnika, dok za večeru rado bira čorbasto, ribu i salatu.

"Večeru započinjem toplom supom, nakon čega sam jela pastu sa gamborima i rukolom, koju takođe obožavam", otkrila je na Instagramu Danijela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs