LEONTINA JE SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Izbacila je OVE namirnice i bukvalno se prepolovila

Leontina Vukomanović smršala je skoro 20 kilograma i liniju dovela do savršenstva, a svi su se složili da izgleda nikad bolje

Fitnes & Nutricija
16:49h Autor:
LEONTINA JE SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Izbacila je OVE namirnice i bukvalno se prepolovila
Kako je Leontina smršala 20 kilograma?, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Snimanje nove sezone Pinkovih Zvezdica je počelo, a definitivno najveće iznenađenje priredila je pevačica Leontina Vukomanović, koja sada izgleda potpuno drugačije.

Kao i njene kolege iz žirija, i Leontina se na Instagramu pohvalila fotografijom sa početka snimanja, a njeni pratioci su odmah primetili promenu - pevačica je drastično smršala.

Čini se da je Leontina provela aktivno leto, što se odrazilo na njenu liniju, za koju je od fanova dobila samo reči hvale. Reklo bi se da je Leontona u proteklom periodu smršala neverovatnih dvadeset kilograma, što su mnogi sa oduševljenjem primetili.

"Izgledate lepše nego ikad", "Divna Leontina", samo su neki od komentara ispod objave.

Leontina Vukomanović dovela je liniju do savršenstva
Leontina Vukomanović dovela je liniju do savršenstvafoto: ATA Images / Antonio Ahel

Iako Leontina nikada nije pričala o kilaži i na koji način je liniju dovela do savršenstva, mnoge žene su želele da saznaju tajnu njenog uspeha.

Verovatno je ishranu drastično promenila, te iz nje izbacila sve prerađenje šećere, peciva, gazirane sokove, a obroke bazira na povrću, voću i nemasnom mesu kao što su piletina i riba.

Pored toga sigurno je vredno i redovno vežbala i unosila dovoljne količine vode, što je neki standard kada su zdrave dijete u pitanju.

Kako se menjao Leontinin izgled kroz godine pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 6 Foto: Kurir
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs