KO BI REKAO DA ONA IMA 52 GODINE?

U ČEMU JE TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA DŽENIFER LOPEZ: Latino diva se kune u jednu moćnu namirnicu

Holivudska glumica i pevačica u šestoj deceniji izgleda neverovatno dobro.

Fitnes & Nutricija
15:43h Autor:
U ČEMU JE TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA DŽENIFER LOPEZ: Latino diva se kune u jednu moćnu namirnicu
Koja je tajna mladolikosti Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (52) gazi šestu deceniju, a na mladolikom izgledu pozavidele bi joj i upola mlađe. Poznato je da američka glumica i pevačica vodi računa o svom izgledu- o ishrani i izuzetno je posvećena vežbanju.

S obzirom na slavu i bogatstvo, mnogi su uvereni da je ključ njene mladolikosti u skupocenim tretmanimima proizvodima koje drugi ne mogu sebi priuštiti.

Ali, Džej Lo tvrdi da se tajna krije u genetici, načinu života i određenim navikama kojih se pridržava još od dvadesetih.

"Moram da priznam da imam dobru genetiku. Moja mama i baka su imale prelepu kožu, a samim sam tim i ja sam imala sreće', rekla je Dženifer Lopez.

Kako je istakla u krevet ne ide bez detaljnog čišćenja lica, nakon čega nanosi noćnu kremu. Lice temeljno čisti uvek nakon vežbanja jer ne može da podnese osećaj da joj lice nije čisto.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Takođe, pre svakog važnog događaja obavezno koristi hidratantne maske za lice, a na sunčeve zrake se ne izlaže bez zaštitnog faktora koji koristi od 18. godine.

'To je jedna od mojih najvećih tajni koju većina ne shvata ozbiljno. Naša koža svaki dan prolazi kroz oštećenja, ne samo od sunca, nego i okoline. Morate toga biti svesni i zaštititi se', rekla je.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Džej Lo ne pije alkohol i ne puši cigarete, spava barem sati i uverena je da kvalitetan i redovan san za nju čini čuda. Mada, kaže da bi volela da spavanje produži za sat do dva. Vodi računa da uvek pije vodu, konzumira dovoljno svežeg voća i povrća i da unosi dovoljno suplemenata i svih potrebnih vitamina i minerala.

Džej Lo veruje u blagodeti maslinovog ulja i preporučuje i drugima da ga koriste za hidrataciju kože i antioksidativnu zaštitu.

Maslinovo ulje
foto: Shutterstock

Njena kolekcija kozmetike je zasnovana upravo na maslinovom ulju.

- Ono je poput tajnog sastojka prirode koji jednostavno ne koristimo dovoljno, a takođe ne želimo da mirišemo kao salata pa ne želimo na sebi da koristimo ovo ulje', zaključila je Dženifer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs