Ovako može svako

Divna Karleuša se prepolovila: Otkrila svoju tajnu mršavljenja! (FOTO)

Bivša voditeljka nema komplekse i zato je rešila da na društvenoj mreži Fejsbuk objavi fotografiju od pre osam godina i otkrila na koji način je smršala
Lepi & Zdravi
09:02h Autor:
Divna Karleuša se prepolovila: Otkrila svoju tajnu mršavljenja! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić, Facebook

Poznata bivša voditeljka Divna Karleuša poslednjih godinu dana konstantno mami komplimente zbog svog fizičkog izgleda, piše Story.rs.

Naime, Divna je uspela da skine zavidan broj kilograma, a kolika je transformacija kada je njen izgled u pitanju, rešila je da otkrije sama.

Nada Macura smršala 8 kg: Najpoznatija srpska doktorka otkriva tajnu!

Kako je poručila, ona nema komplekse i zato je rešila da na društvenoj mreži Fejsbuk objavi fotografiju od pre osam godina i otkrila na koji način je smršala:

Pošto sam osoba koja nema komplekse, podeliću ovu fotografiju sa vama (malopre mi je poslala drugarica). Ja sam ova u lila košulji, pre 8 godina! Bože, ni sama sebe nisam prepoznala!!! Neka ovo bude stimulans svim bucama!

Najlepša debela dama: Jela hranu za bebe, smršala 200 kilograma! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Nemam vremena pojedinačno da vam odgovorim kako sam skinula kilograme, zato ću ovde napisati - znate vi odlično! Kao i ja što sam znala, ali sam tražila izgovore! Morate ozbiljno da rešite!!! Smanjite obroke, večeru totalno izbacite, šetajte, brzo hodajte, idite u teretanu, oznojite se!!! (može i neka druga fiskultura) Ne može brzo, niste se brzo ni ugojili! Moje slabljenje traje skoro 4 godine, i još uvek...

Mažite kožu da vam ne ostane višak, mazite i volite sami sebe (ja imam sreću da imam predivnu, elastičnu kožu i nemam ni malo viška, ali se stalno "mackam") Uživacete sa svakim kilogramom manje, ide leto, valja u kupaći! Ja sam već nabavila 5 minimalnih! Ponosna sam na sebe, pobedila sam zavisnost o hrani! (još sad cigarete da rešim...) Sve ide iz glave, zato je najvažnije da ozbiljno odlučite!!! I da... zaljubite se... makar u sebe! Još uvek ne verujem da sam ja ovo... Želim vam lep ostatak dana! Nebo je granica!!! Dominacija!!!" - napisala je Karleuša uz fotografije.

Nuricionisti u šoku: Prokuvajte dva sastojka, pijte svaki dan i skinućete 5 kg za 7 dana! (RECEPT)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs