Savršen stajling

Top 3 kardigana koja morate imati: Moderni, topli i kvalitetni

Kardigan je komad koji ne samo da će vas zagrejati u hladnim danima, nego će i vaš celokupni uotfit učiniti modernim i upečatljivim. Veoma su laki za kombinovanje, odlično idu uz džins, ali i uz neke elegantnije stajlinge. Pogledajte tri predloga, koja su osvojila mnoge

Lepi & Zdravi
Autor:
Top 3 kardigana koja morate imati: Moderni, topli i kvalitetni
Foto: Profimedia

Kardigan od guste trikotaže je uvek pravi pogodak. Još ako na to dodamo sjajan print - geometrijski, sa njim sigurno ne možete pogrešiti. Izrađen je od izuzetno kvalitetne trikotaže, odličan je i za kombinovanje sa finijim materijalima, kao što su saten, muslin i slično. Veličina je univerzalna, njegova cena je 2990 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Volite etno motive? Ovo je sjajan predlog za vas! Kardigan je od izuzetno kvalitetne, divne i mekane trikotaže sa etno motivom. Savršen je komad za aktuelne vremenske prilike. Uklopite ga lako i u neformalnim i u svečanijim prilikama. Poručite ga odmah OVDE, po ceni od 2990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Kardigan od izuzetno kvalitetne, mekane trikotaže u sivo-crnoj kombinaciji boja, sa „optička varka“printom je savršen komad za aktuelne vremenske prilike. Vizuelno sužava figuru, neobičnog je printa i vrlo upečatljiv. Njegova cena je 2990 rsd, OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Još fenomenalnih predloga, po veoma pristupačnim cenama, možete pronaći OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs