Pogledajte

4 puta brže skidanje kilograma: Kako smršati do Nove godine?

Do proslave Nove godine je ostalo još sasvim malo vremena, a vi još uvek ne uspevate da uđete u omiljenu haljinu.

Lepi & Zdravi
Autor: , ,
4 puta brže skidanje kilograma: Kako smršati do Nove godine?
Foto: Promo

Malo vam fali, ali vreme je praznika, pa salce teže spada. Postoji nešto što vam može pomoći da ubrzate proces mršavljenja i da izgledate baš onako kako ste zamislili u novogodišnjoj noći – pogledajte OVDE šta je to!

Helanke i pojas za mršavljenje pomažu da smršate čak 4 PUTA BRŽE! Zahvaljujući njima kilograme su skinule brojne TV zvezde. Izrađeni su od specijalne tkanine NEOTEX koja pojačava znojenje, pa se masne naslage brže tope. A ono što će se ženama još više dopasti je činjenica da se sa njima topi i CELULIT! A danas ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na SA VELIKIM POPUSTOM!

foto: Promo

Ove fantastične helanke i pojas mogu da se nose ispod odeće, a da ih niko ne primeti, da niko sem vas ne zna da su tu. Ako nemate vremena da trenirate, onda ih nosite dok sređujete kuću ili šetate, na primer. Možete da ih obučete čak i dok ste na poslu ispod garderobe!

foto: Promo

Požurite ako želite da zablistate u novogodišnjoj noći! Poručite svoje helanke za samo 950 rsd i pojas za mršavljenje za samo 720 rsd putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE i OVDE non stop.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs