Konkurs otvoren

Vichy traži novu ambasadorku, možda to budeš baš ti: Prijavi se i osvoji sjajne poklone!

Postanite zvezda najpoznatije kozmetičke kuće na našim prostorima

Lepi & Zdravi
14:50h Autor:
Vichy traži novu ambasadorku, možda to budeš baš ti: Prijavi se i osvoji sjajne poklone!
Foto: Promo

Da li biste voleli da vaše lice bude na reklamnom materijalu najprestižnije kozmetičke kuće? Da vašu lepotu vidi na hiljade ljudi?

Prijavite se - kompanija Vichy traži novu ambasadorku, a to možete da budete baš Vi!

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite, i pored svojih podataka opišete i svoje iskustvo u korišćenju Vichy Slow Âge proizvoda, kao i fotografiju sa svojim omiljenim proizvodom iz linije Slow Âge.

Novu ambasadorku čekaju i sjajni pokloni - snimanje videa za Vichy i Vichy proizvodi po ličnom izboru!

Više informacija pročitajte OVDE.

Aktuelna zvezda Vichy Slow Âge videa je Anastasija Staša Đurić, tridesetogodišnja modna blogerka iz Beograda, koja je za nekoliko godina uspela da postane jedna od najpopularnijih modnih blogerki u Srbiji. Počelo je kao zabava i hobi, a danas Anastastija sarađuje sa brojnim domaćim, ali i stranim, svetski poznatim brendovima.

U kratkom intervjuu, Anastasija otkriva šta je zapravo njena profesija, kako izgleda njen dan, kakvu modu voli i koji su njeni omiljeni proizvodi za negu i zašto.

foto: Promo

Kako bi nekome objasnila svoju profesiju?

Započela sam kao modna blogerka, kasnije se to proširilo na beauty i lifestyle segment i danas se osobe koji se bave ovim nazivaju influencerima. Kao influencer, trudim se da kroz lifestyle postove prikažem mojim vernim pratiocima ono što je novo na tržištu a što sam pažljivo odabrala kao i ono što dugo koristim i preporučujem. Volim da putujem, prikazujem nove modne trendove i stavim akcenat na negu.

Kada i kako si započela svoju karijeru fashion blogerke?

Na blogu sam imala puno zahteva da snimim prvi video (pitanja i odgovori) i njega sam snimila davno, ali sam aktivno krenula da snimam YouTube videe pre 2 godine.

Možeš li da nam opišeš kako izgleda tvoj tipičan dan?

Opisaću vam današnji dan. Uz doručak prelistavam i odgovaram na mailove, našminkam se i odem na sastanak, zatim kod frizera, snimam video. Oblačim se za slikanje, i nakon slikanja za instagram ili blog obično uveče bude neki event. Večeras ih je čak 4! Kada se vratim kući, editujem video ili spremam blog post za naredni dan.

Postoje li u ovom trenutku određeni trendovi lepote ili mode koje posebno voliš? Mrziš?

Upravo se spremam za Pariz (fashion week), i beretke su mi tako francuske i omiljeni (novi- stari) trend, kao i crvene čizme preko kolena. Nisam volela trend providne obuće ali na moju sreću on polako jenjava.

Koji je tvoj odgovor na izreku “Uspori i uzmi vremena za sebe”?

Danas svi živimo užurbano, imamo puno posla i stalno negde žurimo. Ključ je u balansu i volim da odvojim vreme za sebe, za negu, mackanje, gledanje omiljene serije.... To je dodatni razlog zašto obožavam Slow Âge Vichy liniju, koja me motiviše da zastanem, udahnem vazduh i uzmem vreme za sebe.

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs