Budite jedinstvene

Volite pristupačnu i kvalitetnu garderobu? Iskoristite fenomenalne popuste i zablistajte!

Odlične ponude

Lepi & Zdravi
Autor:
Volite pristupačnu i kvalitetnu garderobu? Iskoristite fenomenalne popuste i zablistajte!
Foto: Shutterstock

Svaka dama voli da da zablista u posebnim trenucima, a za dozu elegancije i kvalitetne garderobe, nije potrebno mnogo utrošenog vremena i novca. Pronađite za sebe OVDE sjajne predloge, budite primećene i zadovoljne sobom, a da pritom vaš novčanik ne oseti velike promene!

Budite kraljice elegancije! Elegantna haljina od muslina na preklop sa volanima je haljina koja je izuzetno udobna i komforna! Muslin je sinonim za eleganciju, a preklop preko grudi i pojas oko struka omogućavaju fantastično prilagođavanje svakom obliku tela. Haljina je odlična za kombinovanje uz ravnu obuću za dnevne šetnje, ili neformalne prilike, a uz visoke potpetice, zablistaćete u nekoj svečanoj prilici. Haljina je dostupna u nekoliko boja, OVDE je možete poručiti po ceni od 3390 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Bluza sa kimono rukavima je veoma aktuelnog kroja, jer su kimono rukavi popularni i izuzetno zastupljeni kod velikog broja brendova u poslednje vreme, a bez volana u ovom trenutku ne možemo da zamislimo ni jednu modernu odevnu kombinaciju. Materijal je nežan i elegantan, a boje su upadljive i veoma efektne. Ovu bluzu možete da poručite OVDE, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ovo je univerzalna bluza sa V izrezom, koju bi svaka dama trebalo da ima u svom ormaru. Osvaja jednostavnošću, finoćom i elegancijom, savršeno se uklapajući uz bilo koji odevni predmet, obuću ili aksesoar. Volani je čine veoma aktuelnom. Žoržet je reljefasti materijal, nežan i elegantan, sa dozom elastina radi potpune udobnosti i izuzetno prijatnog osećaja prilikom nošenja. Veoma lako se održava. OVDE ovu bluzu od žoržeta možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Tufnice su uvek u modi! Ovaj dezen odlično pristaje damama svih uzrasta, neprevaziđen je i uvek aktuelan. Haljina sa tufnama je odličnog kroja, dužine do kolena, sa lepo naglašenim strukom. Širih je bretela i vrlo je komotna. Njena cena je 2700 rsd, a OVDE je možete poručiti, ili pozvati na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Floralni print je apsolutni hit! Ovakve haljine su stvorene za sve prilike i u njima ne možete biti neprimećene. Haljina sa ružama sa kratkim rukavima, vrlo je udobna i kvalitetna, i lepo prati liniju tela. OVDE odmah može postati vaša, po ceni od 2700 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502.

foto: Promo

Ova haljina odiše stilom Pariza! Vrlo je elegantna, svedena i zbog svog “A” kroja odlično pristaje svim tipovima građe. Kratkih je rukava, struk je blago naglašen. Jako je nežnih boja, vrlo interesantnog dezena i u ovoj haljini ne možete proći neopaženo. Njena cena je 2700 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Još fenomenalnih stvari za vas, možete pronaći OVDE, po jako pristupačnim cenama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs