Preslatko

Samo najbolje za vašu bebu: Kvalitetni i vrlo originalni bodići! (FOTO)

Idealni odevni predmet za vrele letnje dane za bebe su bebi bodiji, jer su praktični, prijatni i nežni na dodir. Ako na sve pomenuto dodamo da bodiji imaju i zanimljive natpise, da su kvalitetni i da su domaće proizvodnje - urađeni u domaćoj radinosti od pamuka - nema sumnje da su oni najbolji izbor kada su najdraža bića u pitanju
Lepi & Zdravi 11.08.2017. - 12:24h Autor: Promo
Foto: Shutterstock

Tetke kao počasni članovi porodice zauzimaju posebno mesto u životu bebe, a tetka bez teče ne ide. Pomozimo tetki, a i bebi da dobije teču! Ovaj bodi sa natpisom: Tražim teču, može i iz Nemačke, jako je kreativan i nasmejaće okolinu! Bodi je dostupan u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca i u više boja, njegova cena je 750 rsd, a OVDE ga možete poručiti, ili pozivati na broj 011/4420-502.

 

Foto: Promo
Foto: Promo

Najbolji alarm ikada je bebin plač. Šta ste sve spremni da uradite da dete ne zaplače, ili da prestane da plače? Bodi sa natpisom: Dođe mi da zaplačem, idealan za sve roditelje kojima je ova situacija dobro poznata. Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca. Za 750 rsd, ga možete OVDE porčiti, ili pozvati na broj 011/4420-502.

 

Foto: Promo
Foto: Promo

Svi roditelji jako dobro znaju koliko se malo spava pored jedne bebice! Bebe su običnobudne, kada ste vi najumorniji. Bodi sa natpisom: Nema njima više spavanja, je nastaourpavo iz tog razloga! Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca. Ovaj bodi možete OVDE poručiti, po ceni od 750 rsd ili pozivom na broj 011/4420-502.

 

Foto: Promo
Foto: Promo

Ne možete da poverujete koliko ispijanje mleka može da iscrpi! Beba čim se napije dovoljno mleka, obično mirno zaspi. Bodi sa natpisom: Pijem dok se ne onesvestim, nastao je iz baš pomenutog razloga! Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca. Njegova cena je 750 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozvati na bro jtelefona 011/4420-502.

 

Foto: Promo
Foto: Promo

Roditeljski posao nije ni malo lak. Sve što ste mislili da znate, više ne znate, ali tu je vaša beba da vas podseti. Samo pročitajte uputstvo na bodiju! Ovaj bodi sa natpisom: Uputstvo za korišćenje bebe, možete OVDE poručiti po ceni od 750 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502. Dostupan je u nekoliko boja, u veličinama za uzraste od 0 do 24 meseca.

 

Foto: Promo
Foto: Promo

Još stvari po jako niskim cenama za vas, možete OVDE pronaći.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...