Olakšajte sebi

Za sve žene koje su umorne od kuhinje: Sjajni trikovi štede i trud, i vreme!

Ovi predmeti će vam olakšati život
Lepi & Zdravi
19:42h Autor:
Za sve žene koje su umorne od kuhinje: Sjajni trikovi štede i trud, i vreme!
Foto: Promo

Poslovi u kuhuinji znaju da budu jako zamorni, oduzmu nam dosta vremena i energije. Postoji načini da se rešite pomenutih muka, a trik je u tome da pronađete stvari koje će raditi umesto vas, a u isto vreme vam neće vam oduzeti puno novca.

Ne bacajte stare noževe! Saznajte kako da stare naoštrite i vratite u funkciju! Profesionalni oštrač noževa Edge od Glory je vrlo lak za korišćenje: može se veoma jednostavno fiksirati za svaku ravnu površinu i omogućiti Vam oštrenje. Profesionalni oštrač pored noževa, može da naoštri i makaze, i sve druge predmete i alate za sečenje koje upotrebljavate. Napravljen je od kvalitetnog i izdržljivog materijala, cena je neverovatnih 540 rsd, a OVDE ga možete poručiti.

Foto: Promo
Foto: Promo

Spremite Vašu omiljenu hranu, ali onda se namučite da je procedite. Zvuči poznato, zar ne? Na ovaj problem uz prilagodljivu cediljku možete da zaboravite! Vaša pomoć u kući biće Better Strainer cediljka! Ova cediljka je za razliku od običnih cediljki prilagodljiva i može da se vrlo lako i jednostavno postavi na bilo koju veličinu šerpe. Osim na šerpe, ovu cediljku možete staviti i na činije ili tiganje. Veoma dobro dihtuje, te zasigurno neće ništa od namirnica završiti van posude. Cediljka košta 490 rsd, a OVDE možete da je pogledate i naručite.

Foto: Promo
Foto: Promo

Svi volimo da jedemo lubenice, ali nekada nam ova poslastica pravi probleme - oko njenog sečenja i nereda koji ostane nakon njenog čišćenja. Sekač lubenice menja sve! Ovaj ultrapraktičan i efikasan sekač je napravljen od nerđajućeg čelika, tako da ćete moći dugo da ga koristite. Sa njime će vaši parčići lubenice biti lako i ravnomerno isečeni, a vaša odeća će ostati čista i neumazana. Pošto isečete lubenicu, sekač će Vam poslužiti i kao hvataljka, što će vam olakšati serviranje lubenice na tanjir. Košta 690 rsd, a OVDE može odmah postati vaš!

Foto: Promo
Foto: Promo

Znamo koliko sečenje hrane može da oduzme vremena i napravi nereda! Specijalni pametni nož 2 u 1, je toliko efikasan, jer je u isto vreme i fenomenalni nož, ali i daska! Više nećete morati da prljate dasku i rizikujete da ćete se povrediti seckajući hranu običnim nožem. Sa pametnim nožem hranu možete seći direktno u posudu u kojoj želite da je pripremite i to mnogo brže nego do sada. Cena na sniženju je 990 rsd, a OVDE ga možete poručiti i videti više informacija.

Foto: Promo
Foto: Promo

Uvek pogrešite kada kuvate jaja? Morate da dežurate pored sata? Postoji sjajno rešenje za ovu situaciju! Genijalni tajmer za jaja će vam pomoći da uvek skuvate jaje idealnog ukusa. Izrađen je od plastike koja je 100% otporna na visoku temperaturu. Radi tako što absorbuje toplotu i na osnovu toga menja boju. Kada se tajmer zagreje, crvena podloga menja boju do jedne od tri crte koje su naznačene na tajmeru i koje označavaju tvrdoću jajeta: meko, srednje ili tvrdo kuvano. Cena tajmera je 890 rsd, a OVDE može postati vaš.

Foto: Promo
Foto: Promo

Još fenomenalnih stvari, po pristupačnim cenama, možete OVDE da pronađete.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs