Neverovatna transformacija

Izgubila 109 kg i postala prava bomba: Ovako je počela da mršavi! (FOTO)

Iako se celog života borila s kilažom, najviše neželjenih kilograma nabacila je tokom druge trudnoće, čak 91 kilogram. Zbog toga je i njeno nerođeno dete bilo poljuljanog zdravlja
Lepi & Zdravi
18:26h Autor:
Izgubila 109 kg i postala prava bomba: Ovako je počela da mršavi! (FOTO)
Foto: Facebook / Abby.lutz.52

Gojaznost je poslednjih decenija postala najveća pretnja ljudskom zdravlju. Zapretila je "životom" i Ebi Luc iz Severne Karoline koja je u jednom trenutku imala 193 kilograma.

Majka dvoje dece, 34- godišnja Ebi, gotovo da više i nije mogla da hoda kada se odlučila na drastičnu promenu u svom životu kako bi sačuvala svoje zdravlje i život. Iako se celog života borila s kilažom, najviše neželjenih kilograma nabacila je tokom druge trudnoće, čak 91 kilogram. Zbog toga je i njeno nerođeno dete bilo poljuljanog zdravlja, pa se ćerkica Klara rodila mesec dana ranije.

Odbila verenički prsten jer je imala 123 kg: Godinu dana kasnije izgleda neverovatno! (VIDEO)

<\/div>

Završila je na operacionom stolu, tokom 12-časovne operacije ugradili su joj želudačnu premosnicu kako bi rešila problem gojaznosti. To je za sobom "vuklo" i lekove za snižavanje visokog pritiska i lekove za dijabetes s kojima se borila. Ebi je medicinska sestra i kroz svoju dugogodišnju karijeru gledala je pacijente koje se bore s dijabetesom, a koji su zbog svoje bolesti i ostajali bez prstiju ili nogu.

Smršala 20 kg i zategla zadnjicu jednom vežbom: Svako može da je radi kod kuće! (VIDEO)

<\/div>

Ebi se zgrozila prisetivši se toga i pomislivši da se i njoj može dogoditi ista strašna sudbina i to pre nego što napuni 35 godina. Bilo je vreme za drastične promene kako bi spasila svoj i ćerkin život. Krenula je da isprobava razne dijete i menjala je prehrambene navike 2007. godine, a kasnije se i pridružila grupi sa kojom je trčala.

Trčali su minut, a zatim su dva minuta hodali. Danas je iza nje pet godina trčanja, izgubljenih čak 109 kilograma i mnoštvo objavljenih fotografija na društvenim mrežama koje su inspirisale mnogo drugih ljudi širom sveta da uzmu zdravlje u svoje ruke i naprave pozitivne promene u svom životu.

U 8. deceniji zgodnija od duplo mlađih: Odrekla se jedne namirnice pre 28 godina! (FOTO)

<\/div>

Ebi danas živi zdrav život i trči i dalje, ponekad čak ustaje i oko 03.30 ujutru kako bi stigla da odradi svoj svakodnevni trening, ali poručuje:

"Uvek sam se brinula o drugima, morala sam da počnem da se brinem i o sebi!"

Smršala 20 kg bez dana u teretani: Odlučila da objavi sve kako bi pomogla drugima! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs