Drastična transformacija

Život joj bio uništen zbog zuba: Sada ima osmeh koji bi svi poželeli! (FOTO)

Sa 16 godina je imala prvu operaciju za koju je sada 20-godišnja Eli rekla da je bila "izuzetno bolna, ali da je morala da se obavi kako bi se rešio problem" - ona je dokaz da za lepotu treba istrpeti
Lepi & Zdravi
14:52h Autor:
Život joj bio uništen zbog zuba: Sada ima osmeh koji bi svi poželeli! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Music Hub

Eli Džouns je rođena sa retkim deformitetom zbog kojeg njene vilice nisu mogle da budu dovoljno razvijene. Kada je sa 14 godina otišla kod zubara da joj stavi fiksnu protezu kako bi joj se ispravili zubi, stomatolog je na snimku primetio da je vilica prestala da joj se razvija u 9. godini, piše Mirror.

Tokom narednih 6 godina, Eli se posećivala brojne maksiofacijalne hirurge ne bi li pronašla rešenje za svoj zdravstveni, ali i estetski problem. Sa 16 godina je imala prvu operaciju za koju je sada 20-godišnja Eli rekla da je bila "izuzetno bolna, ali da je morala da se obavi kako bi se rešio problem."

Masna kosa, krivi zubi, lice puno bubuljica: Ovako je nekada izgledao Ronaldo! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube / Music Hub
Foto: Printscreen Youtube / Music Hub

"Mesec dana sam jela samo tečnu hranu, što je bilo teško, a nisam mogla ni da govorim, pa sam morala da komuniciram sa drugima tako što sam pisala na papiru. Tek nakon nekog vremena, uspela sam da promumlam nekoliko reči", priča Eli.

Obe njene vilice morale su da budu isečene, a Eli je podvrgnuta i operaciji brade, koja se takođe nije razvila kako treba.

"Oduvek sam osećala da mi je vilica premala, tako da je druga operacija napravila drastičnu razliku. Osetila sam olakšanje - konačno sam mogla da budem ono što jesam", priseća se Eli. Sve to učinilo je da se ova mlada žena danas konačno oseća samouvereno.

"Sada se osećam normalno. Dugogodišnji bol se isplatio. Ranije sam bila stidljiva, ali sada konačno imam samopouzdanja. U potpunosti mi je promenjen život", kaže Eli.

Stomatolozi vam ovo nikada neće priznati: Žena izlečila sinu karijes bez odlaska zubaru! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs