SVAKO JUTRO SAM PILA KAŠIKU JABUKOVOG SIRĆETA: Istopila sam salo posle 15 dana, a 1 greška me skupo KOŠTALA

Pila sam jabukovo sirće svako jutro, a promene sam primetila već 3. dan.

Lepi & Zdravi
SVAKO JUTRO SAM PILA KAŠIKU JABUKOVOG SIRĆETA: Istopila sam salo posle 15 dana, a 1 greška me skupo KOŠTALA
Foto: Shutterstock

Kada sam čula za trik za mršavljenje pomoću jabukovog sirćeta, odmah sam rešila da isti isprobam. Pronašla sam razne recepte za konzumiranje jabukovog sirćeta, dok su se uglavnom pojavljivale kombinacije sirćeta i cimeta.

Svako jutro, pre obroka, pila sam supenu kašiku jabukovig sirćeta, razmućenog u 250 ml vode. Veoma je važno voditi računa o samom konzumiranju ovog napitka, budući da sirćetna kiselina može da ošteti zubnu gleđ. Ja sam uvek koritila slamčicu.

Jabukovo Sirće
foto: Shutterstock

Prve promene primetila sam već nakon 3 dana, metabolizam mi je bio znatno brži. Apetiti sam izgubila nakon 10 dana konzumiranja, a posle 15 dana, izgubila sam 3 kilograma.

Međutim, napravila sam kardinalnu grešku koja me je skupo koštala. Čim sam počela da primećujem rezultate, rešila sam da konzumiram čisto sirće, bez vode. Svako jutro sam puzimala po jednu kašiku sirćeta, na prazan želudac, a onda sam potpuno izgubila apteti.

Jabukovo sirće
foto: Profimedia

Vremenom su se javile i mučnine, a kilogrami su naglo počeli da se smanjuju. Prestala sam da konzumiram sirće, nakon čega mi je dugo trebalo da se vratim u normalu.

Zaključila sam da konzumiranje jabukovog sirćeta sa 250 ml vode, može imati blagotvorno dejstvo na organizam, kao i na topljenje kilograma. Međutim, veoma je važno praviti pauze, a iz ličnog iskustva, nikome ne bih preporučila konzumaiju dužu od mesec dana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs