SIGURNOST U VOŽNJI: Držač za telefon kao neophodan dodatak u vašem automobilu!

Dok vozite, ne smete koristiti mobilni telefon u ruci, jer vas to ometa tokom vožnje.

Lepi & Zdravi
Autor:
SIGURNOST U VOŽNJI: Držač za telefon kao neophodan dodatak u vašem automobilu!
Foto: hirun laowisit / Panthermedia / Profimedia

Samo jedan trenutak nepažnje je dovoljan kako bi se u saobraćaju desila neka neželjena situacija. Zato ne koristite mobilni telefon dok vozite, već pronađite rešenje koje će biti bezbedno i po vas i po druge. Mi vam predstavljamo mini držač za telefon!

Ovaj mini držač za telefon donosi praktičnost i sigurnost prilikom korišćenja pametnih telefona u vašem vozilu. Pogodan je za ekrane od 4 do 6 inča, predstavlja idealno rešenje za sigurno postavljanje telefona dok ste u pokretu.

Držač za telefon
foto: Promo

Ima prošitivu čeljust i kompatibilan je sa iPhone-om, Android telefonima i drugim modelima. Pruža bezbednost i zaštitu vašem telefonu, je rima mekani silikonski materijal koji neće ogrebati unutrašnjost vozila ili sam uređaj. Dizajn je prilagođen za montažu na ventilaciju i odgovara većini automobila.

Mini držač za telefon je praktičan dodatak za vožnju koja zahteva sigurnost i konstantnu dostupnost telefona. Sa lakoćom se montira, omogućava brz pristup telefonu, a istovremeno je dovoljno mali da ga nosite sa sobom gde god da krenete.

Poručite ga OVDE po ceni od 599 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Držač za telefon
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs