ONA U 20. OSEDELA PREKO NOĆI, A ON NA PRAGU SEDME DECENIJE IZGLEDA KAO MLADIĆ: Evo u čemu je tajna njegove mladolikosti

Čuveni glumac Kijanu Rivs, na pragu 7. decenije izgleda kao mladić.

Lepi & Zdravi
ONA U 20. OSEDELA PREKO NOĆI, A ON NA PRAGU SEDME DECENIJE IZGLEDA KAO MLADIĆ: Evo u čemu je tajna njegove mladolikosti
Foto: CPR/D.sAnchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavni glumac Kijanu Rivs ima 59 godina, a oduševio je javnost promenom imidža. Naime, glumac je svima bio prepoznatljiv po dugoj kosi i bradi, dok posle dugog niza godina rešio da se ošiša i da skrati bradu.

Mnogi komentarišu da glumac izgleda daleko mlađe, te da mu nikakvi drugi tretmani za podmlađivanje ne trebaju. On je neko ko važi za čoveka koji ne stari, a mnogi veruju da je vampir.

Kijanu Rivs
foto: CPR/D.sAnchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, jedan od ključnih faktora mladalačkog izgleda Kianua Reevesa je njegova posvećenost uravnoteženoj ishrani. On razume da ono što jedete igra značajnu ulogu u tome kako starite. Ishrana bogata voćem, povrćem, nemasnim proteinima i zdravim mastima može učiniti čuda za vašu kožu, nivo energije i opšte zdravlje.

Uprkos teškoj životnoj priči koju ima, Kijanu nije poklekao, te je uvek motivisao druge. Prva tragedija koja je zadesila glumca, bila je smrti njegovog prijatelja, ali nažalost, to nije bila poslednja tragedija, a smrt deteta je definitivno najveća tragedija.

Kijanu Rivs
foto: Casey Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je Rivs upoznao umetnicu Aleksandru Grant, naterala ga je da ponovo pruži šansu ljubavi, dokazujući da svoju srodnu dušu možete upoznati u bilo kom uzrastu.

Kijanu i Aleksandra su se upoznali na jednoj zabavi 2009. godine, ali su dugo imali isključivo poslovni odnos. Zvanično su postale par u novembru 2019. godine, pojavivši se zajedno na crvenom tepihu.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Prisutni su bili iznenađeni kada su ga videli sa ženom poput Aleksandre, koja nije ispunila očekivanja javnosti da postane partnerka filmske zvezde. I sama Aleksandra je bila svesna kakav je utisak ostavila na druge.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

U intervjuu, Grant je rekla: "Visoka sam 1,85 cm i imam sedu kosu. Da, volela bih da izgledam kao Kim Kardašijan i čak bih pristala na operaciju skraćivanja nogu za 30 cm."

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Sa 46 godina više nije izgledala tako mlado kako je svet očekivao da će ona biti. Pošto je osedela u 20. godini, Aleksandrin nekonvencionalan, ali istovremeno očaravajući izgled šokirao je svet.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs