AIR MOUSE: Višenamenski uređaj 3 u 1 koji morate imati - daljinski, miš i tastatura!

Zamislite da imate jedan uređaj koji može da bude i miš za kompjuter i tastatura? I da pritom ne morate da sedite za kompjuterom.

Lepi & Zdravi
Autor:
AIR MOUSE: Višenamenski uređaj 3 u 1 koji morate imati - daljinski, miš i tastatura!
Foto: Promo

Ukoliko ste mislili da je ovo običan kompjuterski miš, grešite! Naime, ovaj Air Mouse je višefunkcionalni daljinski miš koji nudi dosta pogodnosti. Dakle, nećete morati da ga usmeravate u pravcu uređaja jer je ovo neposredni daljinski upravljač koji radi pod bilo kojim uglom.

Miš za kompjuter
foto: Promo

Pored toga, na jednoj strani ovog miša je ugrađena bežična tastatura pomoću koje možete upravljati određenim uređajem baš onako kako ste hteli. A da stvar bude još bolja, tu je i algoritam protiv podrhtavanja koji pruža dodatnu stabilnost i omogućava precizno koršćenje ovog Air Mouse-a i u vazduhu.

Radna udaljenost iznosi čak do 10 metara što je i više nego dovoljno u bilo kom prostoru. A što se tiče kompatabilnosti, ovaj Air Mouse se i tu može pohvaliti, jer podržava operative sisteme Windows, Mac OS, Android, i Linux.

Miš za kompjuter
foto: Promo

Air Mouse višenamenski daljinski možete poručiti po ceni od 1.790 rsd jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona radnim danima od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs