BELA OBUĆA KAO NOVA: Na jednostavan način očistite patike i cipele - OVO vam je potrebno!

Nervirate se što vam bela obuće više nije bela, saznajte kako da rešite svoj problem.

Lepi & Zdravi
Autor:
BELA OBUĆA KAO NOVA: Na jednostavan način očistite patike i cipele - OVO vam je potrebno!
Foto: Elena Uve / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako imate belu obuću, ona se uvek i najviše prlja. Kako biste sebi olakšali posao, ubacujete u mašinu na pranje, ali to može da ošteti obuću. Na taj način im skraćujete vek trajanja, a često se i desi da neki od materijala puste boju u mašini, pa ne budu baš kao nove kao što ste hteli i zamislili. Ne gubi vam se vreme da ih ručno perete, jer onda im treba i duže vremena da se osuše. Sve to možete da pojednostavite i da budete zadovoljni kako vam obuća izgleda, kao da je nova. Potrebno vam je ovo jedinstveno sredstvo za čišćenje cipela!

sredstvo za čišćenje cipela
foto: promo

White shoe cleaning cream je svestrana pasta za čišćenje obuće koja pruža efikasno održavanje i čišćenje obuće.

Sa svojim neto sadržajem od 260 grama, dolazi u praktičnoj bočici i ima čvrstu pastu kao oblik.

  •  Brisanje mrlja bez pranja: Nežno obrišite i brzo uklonite sve vrste tvrdokornih mrlja - čišćenje i održavanje u jednom koraku.
  •  Duboko prodiranje u gornji deo obuće: Koristi surfaktante i biološke enzime za razgradnju mrlja i pruža temeljno čišćenje.
  •  Mala bela krema za čišćenje cipela: Osim što čisti, ima osvežavajući miris i ostavlja prijatan miris nakon upotrebe, pri čemu ne oštećuje materijal obuće i ne iritira kožu ruku.
  •  Uklanja prljavštinu i posvetljuje: Dualni faktor zaštite stvara izolacioni film na gornjem delu obuće nakon čišćenja, efikasno izolujući prašinu i mrlje.
  •  Biljni faktori: Duboko prodiru u unutrašnjost vlakana, razgrađujući tvrdokorne mrlje i pružajući sveobuhvatno čišćenje.
krema za čišćenje cipela
foto: promo

U pakovanju dolazi jedna tuba sredstva za čišćenje cipela, pružajući vam jednostavan i efikasan način održavanja i čišćenja vaše obuće kod kuće. Za blistavo belu obuću OVDE poručite ovo fenomenalno sredstvo za čišćenje po ceni od 1.190 rsd ili pozovite broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs