PRAKTIČAN ALAT: 18 funkcija u jednom - to je sve što vam je potrebno!

Alat je neophodan ne samo u kući, nego i ako želite da idete na putovanje, planinarenje, ribolov.

Lepi & Zdravi
Autor:
PRAKTIČAN ALAT: 18 funkcija u jednom - to je sve što vam je potrebno!
Foto: Zoonar GmbH / Alamy / Profimedia

Čak i ako želite da uvek imate neki alat uz sebe gde god da krenete, složićete se da je nepotrebno i nepraktično da nosite ceo set alata.

Zato vam predstavljamo univerzalni proizvod - Višenamenski alat 18/1 – vaš ključni saputnik za rešavanje svih izazova koje susretnete na putovanjima, u prirodi ili kod kuće!

Alati
foto: Promo

Ovaj kompaktni i multifunkcionalni alat dolazi s udobnom gumiranom ručkom, što ga čini lako drživim i upotrebljivim u svim uslovima. I najbolje od svega, ovaj alat sadrži čak 18 različitih funkcija u jednom uređaju. To znači da ćete imati sve što vam treba – bez obzira jeste li u šumi, na planini, na ribolovu, lovu ili jednostavno kod kuće.

Univerzalni alat 18/1 uključuje čekić, sekiru, klješta, vodovodna klješta, klješta za rezanje, ravni nož, otvarač, dleto, ključeve različitih veličina, nazubljeni nož, mali ravni odvijač, odvijač za nokte, turpiju za nokte, testere i izvlačač za ribolovne udice.

Višenamenski alat 18/1 dolazi u kompaktnom pakovanju koje ga čini idealnim za čuvanje u pretincu automobila ili torbi za putovanje. Težak je samo 400 grama, a dimenzije alata su 16cmx9cm.

Alati
foto: Promo

Ovaj alat nije samo praktičan, već je i izvanredan poklon za svakog muškarca. Ne samo da ćete se osloboditi tereta nošenja mnogih alata, već ćete uvek biti spremni za svaku situaciju.

Možete ga poručiti OVDE po ceni od 1.480 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs