SIGURNOST NA PRVOM MESTU: Osigurajte svoje ključeve uz pomoć ovog praktičnog sefa!

Vrlo dobro znate koliko možete da se iznervirate ako izgubite ključeve. Dešava se danima da ih tražite a za to vreme se i brinete da ih neko drugi nije našao.

Lepi & Zdravi
Autor:
SIGURNOST NA PRVOM MESTU: Osigurajte svoje ključeve uz pomoć ovog praktičnog sefa!
Foto: Promo

Bilo da ste se našli u ovoj situaciji ili jednostavno želite da znate da su vaši ključevi sigurni, onda imamo rešenje za vas! Osigurajte svoje ključeve uz metalnu kutiju za ključeve sa sistemom protiv krađe!

Napravljena od kombinacije plastične kutije i aluminijumskog panela, ova kutija/sef će obezbediti vaše ključeve sa stilom i bezbednošću. Sa dimenzijama od oko 115x95x40mm, ona je savršeno kompaktna za čuvanje ključeva na javnim mestima ili kao dekorativno rešenje za čuvanje ključeva za vaša vrata ili garažu.

Sef za ključeve
foto: Promo

Sigurnost je na prvom mestu: Ova kutija nudi čak 10,000 mogućih kombinacija, čineći je pouzdanim mestom za čuvanje ključeva (napomena: početna pozicija kod brave je 0-0-0-0. Nakon što je dobijete, preporučuje se da prvo pokušate podesiti je na 0-0-0-1, a kasnije na kombinaciju koju želite).

Aluminijumska legura od koje je napravljena pruža izdržljivost i zaštitu od nepoželjnih pokušaja otvaranja.

Metalno telo brave je čvrsto i izdržljivo, a mehanički dizajn sa lozinkom je jednostavan, siguran i efikasan. Sa kapacitetom za smeštanje do 5 ključeva, ova kutija je praktičan dodatak za vaš svakodnevni život. Postavite svoje omiljene brojeve kao lozinku i brzo pristupite svojim ključevima. Kombinacija od četiri cifre je jednostavna za pamćenje i resetovanje.

Ova kutija za čuvanje ključeva je FCC sertifikovana, što garantuje njen kvalitet i sigurnost.

Sef za ključeve
foto: Promo

Uz Metalnu kutiju za ključeve sa sistemom protiv krađe, vaši ključevi će biti sigurni i dostupni samo vama. Nabavite svoj komad praktičnosti i bezbednosti danas!

Poručite je OVDE po ceni od 2.390 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs