PO FENG ŠUIJU OVE PARFEMSKE NOTE PRIVLAČE LJUBAV I NOVAC: Podignite svoje samopouzdanje adekvatnim odabirom PARFEMA

Mirisne note mogu da privuku bolju zaradu, uspeh i ljubav, tako tvrde oni koji se vode Feng šuijem.

Lepi & Zdravi
Autor:
PO FENG ŠUIJU OVE PARFEMSKE NOTE PRIVLAČE LJUBAV I NOVAC: Podignite svoje samopouzdanje adekvatnim odabirom PARFEMA
Parfemi koji privlače ljubav i novac., Foto: Shutterstock

Parfemi su po svojoj prirodi nosioci percepcija i senzacija. Prema Feng šuiju, odabir odgovarajućih mirisnih nota, i način na koji ih primenjujemo, može privući prosperitet i ljubavi u naše živote.

Poznato je da parfemske note mogu da nam podignu samopouzdanje i učine da se osećamo lepše i zavodljivije. Dopuštajući mirisima da nas vode i povezuju s našim ciljevima, stvaramo okruženje pogodno za privlačenje onoga za čim čeznemo u našim životima.

Kako odabrati savršen parfem po Feng šuiju?

U Feng šuiju se pominje zakon pet elemenata: drvo, vatra, zemlja, metal i voda. Preko datuma rođenja moguće je odrediti koji od ovih elemenata nas predstavlja, i na osnovu ovih podataka odabrati mirise koji su u skladu sa našim ličnim elementom.

Takođe možemo birati parfeme u zavisnosti od godišnjeg doba. Na primer, tokom zime i jeseni, često se preferiraju topliji i začinjeniji mirisi, prenosi Wanted.rs

Feng šui žaba, Žaba, Feng šui
foto: Shutterstock

Parfemi koji privlače ljubav prema Fenf šuiju

Po Feng Šuiju određene arome su povezane sa ljubavlju i romantikom, a mi vam izdvajamo ne samo mirisne note nego i neke od najpopularnijih parfema koji odgovaraju kategoriji.

Ruža

Ruža je kraljica bašte i klasičan simbol romantične ljubavi. Aroma ruže izaziva topla, strastvena i romantična osećanja. Možete odabrati različite sorte ruža da biste izrazili različite nijanse ljubavi. Ružičasta ruža je vezana za romantičnu i nežnu ljubav, dok crvena ruža predstavlja strastveniju ljubav.

Božur

U Feng šuiju, božur se smatra cvetom koji privlači ljubav. Njegova aroma je sveža i delikatna, što ga čini savršenim za privlačenje nežne i iskrene ljubavi.

Jasmin

Jasmin je još jedan klasičan miris povezan sa romantičnom ljubavlju. Njegov miris je sladak i izvrstan, i izaziva osećaj romantike i senzualnosti.

Jasmin
foto: Shutterstock

Pačuli

Pačuli se smatra prirodnim afrodizijakom. Njegova zemljana, topla aroma može izazvati strast i privlačnost, što ga čini odličnom opcijom za negovanje ljubavi i intimnosti.

Ljubičica

Ljubičica ima aromu koja pruža senzualan i transformativan dodir. Poznato je da stimuliše kreativnost i strast, što može biti korisno u privlačenju ljubavi i partnera.

Ilang ilang

Ilang ilang je slatki, cvetni miris koji je usko povezan sa ljubavlju i ženstvenošću. Njegova mekoća i nežnost čine ga idealnim za podsticanje mekših, saosećajnijih aspekata ljubavi, kao i emocionalne veze u odnosima.

Parfem
foto: EPS / Backgrid UK / Profimedia

Parfemi koji privlače i ljubav i moć i novac

Određene note mogu privući mnogo toga, te u isto vreme deluju i na polje ljubavi i na moć i finansije.

Bergamot

Bergamot se smatra esencijalnom aromom obilja. Miris je svež i citrusan, asociran na raskoš i uzdizanje duha. Ova aroma može pomoći u stvaranju pozitivne i uzbudljive atmosfere, koja je neophodna za privlačenje obilja.

Orhideja

Orhideje su vekovima poštovane u različitim kulturama širom sveta, od drevne Kine i Japana do antičke Grčke. Njen nežni miris radi gotovo poput afrodizijaka i daje moć onima koji ga nose.

Cimet

Cimet je topla, začinjena aroma koja se povezuje sa duhovnim i materijalnim obiljem, kao i pozitivnošću.

Mandarina

Mandarina je živopisno voće i njena aroma je povezana sa obiljem i iskrom života. Jarko narandžasta boja donosi radost i vitalnost, što može pozitivno uticati na vaš pristup bogatstvu i prosperitetu.

Drvene arome

Drvene arome povezuju se sa prosperitetom. Ove arome prenose osećaj stabilnosti i povezanosti sa zemljom, što može biti od pomoći u privlačenju obilja i materijalnog uspeha.

Parfem
foto: Shutterstock

Važno je i kako ćete naneti parfem!

Primenom parfema na pulsirajuća područja koja su povezana sa pulsom i cirkulacijom krvi i, u smislu Feng Šuija, s elementom vatre, maksimizira se njegova sposobnost da interaguje sa temperaturom tela i efikasno oslobađa svoje aromatične note. Zbog toga je izbor područja na koje ga nanosite izuzetno bitan.

Preporučuje se da ga nanosite u oblastima kao što su: zglobovi, vrat, ključna kost, grudni koš, ušne školjke i nabori ekstremiteta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs