3 PEVAČICE KOJE SU NAJBRŽE SMRŠALE: Skinule su višak kg u rekordnom roku, a jedna se "prepolovila" za samo 2 meseca

Njih 3 su domaće pevačice koje su najbrže smršale, a jedna je uspela da obori sve rekorde.

Lepi & Zdravi
Autor:
3 PEVAČICE KOJE SU NAJBRŽE SMRŠALE: Skinule su višak kg u rekordnom roku, a jedna se "prepolovila" za samo 2 meseca
Foto: Ata Images/ Ata Images/ Kurir Ana Paunković
  • Snežana Đurišić - SKINULA 20 KG ZA 2 MESECA
    Snežana Đurišić
    foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pevačica Snežana Đuršić već duže vreme imala je višak kilograma, međutim mnoge je iznenadila svojom transformacijom. Pevačica je za jako kratko vreme uspela da svoju liniju dovede u red, dok je oslabila čak 20 kg.

"Mislim da sam iz inata smršala. Što sam više nervozna i umorna, ja sam bolja i lepša. Šalu na stranu, skinula sam se sa slatkiša i hleba i eto", rekla je Snežana.

Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih i tako smršala 20 kilograma – otkrila je ova pevačica.

Snežana Đurišić
foto: Kurir/Dragan Kadić

Slatikiši su joj jedini porok, te se trudi na sve načine da ih što više izbegava.

"Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo.", objasnila je pevačica.

  • Ana Bekuta - SKINULA 12 KG ZA 3 MESECA
    Ana Bekuta
    foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nakon što je uočila da se goji, pevačica se bacila na poseban režim ishrane. Pre dve godine govorila je o borbi sa kilogramima, te je jednom prilikom za Blic Ženu otkrila kako je uspela da skine 12 kilograma, za samo 3 meseca.

Pevačica je imala poseban režim ishrane koji se zasniva na "bodi konceptu", kojeg je osmislila Klaudija Ademi, stručnjak za poremećaje u ishrani. Ana je imala 5 obroka dnevno - tri glavna i dve užine, jela je striktno na tri sata, nije koristila so, a kao začine upotrebljavala je biber i kukurkumu i to uvek zajedno. Ana je hranu spremala na maslinovom ulju, dok je krompir izbacila iz jelovnika. Takođe, svakodnevno je pila po 1,5 l vode i dosta čaja od rastavića. Konzumirala je isključivo mlečne proizvode bez laktoze, zbog alergije.

Njen doručak uglavnom se sastojao od crvenog bobičastog voća, kao i ostale vrste voće sa niskim glikemijskim indeksom (poput kivija) koje smanjuju želju za slatkišima i drže pod kontrolom nivo šećera u krvi.

Poseban dan bio je četvrtak (detoks dan), a on bi započinjao standardnim doručkom. U toku dana, na svaka tri sata, pevačica bi jela lubenicu ili ananas.

Ananas
foto: Shutterstock

"Za tri meseca je otišlo 12 kilograma, ali je posle išlo malo sporije. Otprilike, dva i po do tri kilograma mesečno "- poručila je pevačica i dodala:

"Osećam se jako dobro, zdravo. Krvna slika je nikad bolja, a s obzirom na to da sam se mučila sa holesterolom, sada nemam taj problem, a tabletu za pritisak sam prepolovila. Ana koja aktivno trenira 10 godina, naglasila se da sada ima energije za sve. - Mršavost je dostižna. I, evo, ja nisam još mršava, mr- šava, ali idem polako ka tome, ne žurim. Svi znaju da imam 60 godina, a žene u šezdesetim moraju da biraju između zadnjice i lica, to je davno rekla Katrin Danev ", poručila je Ana jednom prilikom za Blic Ženu.

  • Jana Todorović - SKINULA 14 KG ZA 3 MESECA
    Jana Todorović
    foto: Printscreen Instagram/janavip2011

Jana je ubrzo shvatila da treba da koriguje način ishrane, izbacila je namirnice koje goje i fokusirala se na kuvana jela.

"Drugarici sam rekla da ne znam da li ću uspeti da smršam, jer ne volim ograničenja. Ali prihvatila sam izazov i krenula sa dijetom. Mnogo mi je teško palo da jedem samo kuvano, pa sam više puta htela da batalim sve! Međutim, izdržala sam, izbacila sam hleb, slatkiše, začinjenu i prženu hranu, meso jedem u malim količinama… A na tome sam ranije živela! Rezultate sam odmah počela da primećujem, za tri meseca sam skinula 14 kilograma", otkrila je.

Jana Todorović
foto: Kurir/Ana Paunković

Nakon tri meseca, kada je skinula 14 kilograma, imala je 68, ali je rekla da ne želi da stane na tome.

"Planiram još malo da smršam. Volela bih da imam 66 kilograma. Navikla sam se da jedem zdravo, ali nije bilo lako. Za doručak jedem jaja, žitarice ili voće. Ručak i večera mi se ne razlikuju mnogo jer je sve bazirano na kuvanoj hrani. Uglavnom jedem povrće sa belim mesom, ponekad popijem čašu vina. Za užinu uzmem neku voćkicu", objasnila je ona tada.

Jana je do danas uspela da održi svoju liniju, uz povremene osilacije, a sudeći prema fotografijama koje često dodaje na svoj Instagram, izgleda božanstveno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs