KRENITE BEZBRIŽNI NA PUT: Sigurna vožnja gde god da krenete sa OVOM auto kamerom!

Kada krećete na put volite da sve bude u najboljem redu i da ste sigurni da će sve proteći kako treba.

Lepi & Zdravi
Autor:
KRENITE BEZBRIŽNI NA PUT: Sigurna vožnja gde god da krenete sa OVOM auto kamerom!
Foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako biste uživali i zabeležili sve šta se događa oko vas dok vozite potrebna vam je auto kamera! Sa njom možete da zabeležite predvine predele koje sami tokom vožnje ne biste mogli. Pored uspomene koju možete da napravite, ono što je najvažnije, jeste da auto kamera prvenstveno služi ako se u saobraćaju desi neki problem ili nezgoda, tako da uvek imate dokumentovano. Nabavite vašu auto kameru i krenite na put bezbrižni!

Auto kamera
foto: Promo

Auto kamera za snimanje saobraćaja je kompatibilni ultra tanki rekorder u vožnji, Full HD 1080P rezolucije i širokougaonog objektiva od 120 stepeni. Kompatibilan je sa TF memorijom, do 32 GB funkcije kontinuiranog snimanja u ciklusu i sa G integriranom senzorskom funkcijom.

Uređaj za snimanje u koracima: 1. Uključite snimanje na izborniku 2. Pre upotrebe formatirajte karticu u fotoaparatu 3. Zahvaljujući visokoj osetljivosti, isključivanje G senzora uštedeće puno videa koji se ne mogu pokriti u ciklusu. Tako se kartica brzo popunjava, a zatim se video zapis zaustavlja.

Važno: Koristiti auto punjač do 12 volti, a ako u vašem automobilu stoji naznaka da je punjač 24 volta onda može uništiti kameru. Baterija je vrlo mala, uvek se puni s auto punjačem.

Paket uključuje auto kameru, držač, auto punjač i korisnički priručnik.

Auto kamera
foto: Promo

Budite spremni za svaku situaciju i poručite ovu auto kameru OVDE po ceni od 2.490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs