RUŠKA SKINULA SVU ŠMINKU I POKAZALA KAKVO JE NJENO LICE ZAISTA U 85-OJ: Svi su ostali u čudu, ne veruju da OVAKO izgleda

"Nekada sam bila mlada i lepa, sad sam samo lepa“, čuvena je rečenica Ruške Jakić!

Lepi & Zdravi
16:46h Autor:
RUŠKA SKINULA SVU ŠMINKU I POKAZALA KAKVO JE NJENO LICE ZAISTA U 85-OJ: Svi su ostali u čudu, ne veruju da OVAKO izgleda
Ruška Jakić, Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Ruška Jakić, jedno od našij najautentičnijih TV lica, čije izjave citiraju i stariji i mlađi, ima svoju filozofiju života i nikada nije dozvoljavala da je bilo šta ograničava ili sputava. Ima 85 godina, i dalje živi punim plućima, a dan bez šmink ne može da zamisli.

Međutim, jednom prilikom je okašila na svoj Instagram sliku na kojoj je imala samo namazanu kremu za lice, a svi njeni obožavaoci su ostali bez teksta! Naime, većina je istakla da izgleda još mlađe bez šminke!

Čuvena voditeljka neretko je naglašavala da joj je posebno bilo važno da ne izgubi svoj indentitet i nikako ne može da razume devojke koje operacijama menjaju lični opis.

„Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu. Danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju višak silikona, a manjak pameti, i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis“, rekla je Ruška jednom prilikom.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / ruskajakicc

Ruška je prepoznatljiva i po svom mladalačkom odevanju, stoga je iznela stav u uniformisanosti i jednoličnosti kada govorimo o stilu.

― Mogu da nosim jeftinu krpicu koja će na meni da izgleda fantastično. Moda je ko si, šta si i gde si krenuo. Oblačim se u radnji za tinejdžere, imam svoje male butike i obožavam Kineze! Vidite ovaj prsten? Svi pitaju odakle mi je, a kupila sam ga u kineskoj radnji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs