POKAŽITE VAŠEM FRIZERU OVE FOTOGRAFIJE: Ovog leta je ponovo ultrapopularna jedna frizura koju smo "furali" 90-ih

Izgledajte sveže i moderno uz stepenaste frizure, ovo su najbolje ideje za transformaciju vaše kose ovog leta

Lepi & Zdravi
11:32h Autor:
POKAŽITE VAŠEM FRIZERU OVE FOTOGRAFIJE: Ovog leta je ponovo ultrapopularna jedna frizura koju smo "furali" 90-ih
stepenasta frizura, Foto: Profimedia

Stepenasta kosa je večna inspiracija za sve koji žele da osveže svoj izgled i postignu modernu notu sa svojom kosom. Stepenasta kosa je bila najpopularnija 90-tih godina. I ako uzmemo fotografije iz tog perioda videćemo da je retko ko imao drugačiju frizuru. Kako se menja vreme, menjaju se i trendovi, ali svakako se uvek vratimo stepenatoj kosi.

U ovom članku, istražujemo najnovije trendove i ideje za stepenaste frizure koje će vas inspirisati da isprobate ovaj univerzalni stil.

Sa stepenastim frizurama, dobićete volumen i teksturu koji će vašu kosu učiniti privlačnom i modernom.

Dženifer Lopez pokazuje kako se nosi duga stepenasta kosa:

Ako vam se pruža prilika da se pohvalite dugom kosom, stepenaste frizure su odličan način da unesete novu dimenziju u svoj izgled. Dodavanjem nekoliko slojeva dužine vaše kose, postići ćete divan volumen i lakoću koja će vam omogućiti razigrane talase i svež izgled. Bez obzira da li preferirate meke stepenaste slojeve ili drastičnije razlike u dužini, vaša duga kosa će dobiti fantastičan izgled uz ovu frizuru.

Sara Džesika Parker je prepoznatljiva po svojoj srednje stepenastoj frizuri:

Srednje stepenaste frizure su savršen balans između praktičnosti i stila. Ova dužina kose omogućava razne opcije za oblikovanje, bilo da želite glatke i ravne pramenove ili nežne kovrdže. Stepenaste frizure u srednjoj dužini dodaju pokret i teksturu vašoj kosi, što je čini privlačnom i modernom bez obzira na priliku.

Sara Jo je predstavnik kratke stepenaste frizure:

Za hrabre dame koje žele moderan izgled, kratke stepenaste frizure su idealan izbor. Ovaj stil daje oštar izgled i ističe vaše crte lica. Dodavanjem stepenastih slojeva i razigranih tekstura, ova frizura osnažuje vašu pojavu i ističe vašu jedinstvenost.

Zendaja ima kovrdžavu kosu i stepenastu frizuru:

Kovrdžava kosa izgleda spektakularno uz stepenaste frizure. Ovaj stil će oblikovati vaše kovrdže, dajući im definiciju i kontrolu. Stepenaste frizure takođe sprečavaju nepoželjno širenje kovrdža i obezbeđuju ravnotežu između teksture i volumena.

Stepenaste frizure vam daju sjajnu priliku da unesete svežinu i stil u svoju rutinu. Bez obzira na dužinu i tip kose, ovaj univerzalni stil će vas inspirisati da osvežite svoj izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs