BRČKANJE ZA SVE: Rashladite se i uživajte u dvorištu u svom bazenu!

Ako imate dvorište, onda je najlepše da tokom leta postavite vaš bazen.

Online kupovina, Hangar.rs, Dinda Trio, Bazeni, Dvorište, Kupanje, Leto, Rashlađivanje

Lepi & Zdravi
Autor:
BRČKANJE ZA SVE: Rashladite se i uživajte u dvorištu u svom bazenu!
Foto: Arne Trautmann / Panthermedia / Profimedia

Najbolje uživanje i rashlađivanje je upravo u bazenu. Zabava i opuštanje za celu porodicu! Zapamtite ovo leto po prelepim zajedničkim trenucima!

Bestway bazen - igraonica - Lava Lagoon je idealna zanimacija tokom letnjih dana za najmlađe.

Bazen
foto: Promo

Odlikuje ga kapacitet od 208 litara sa integrisanim odvodnim ventilom. Dodatnu udobnost pruža vazdušno dno bazena. Poseduje i bočni vodeni jastuk. Bazen je napravljen sa čvrstim prethodno testiranim vinilom i dolazi sa sigurnosnim ventilima, jastučićima na podu i veznim užadima. Prskalica za vodu se aktivira jednostavnim pričvršćivanjem na vrtno crevo.

Dimenzije (ŠxVxD) iznose 265 cm x 265 cm x 104 cm.

OVDE ga možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

Bazen Bestway Steel Pro je veliki, okrugli bazen sa kapacitetom od 4678 l i dimenzija 305 x 76 cm. Ima filter pumpu sa kapacitetom od 1249 l. Izrađen od kvalitetnog PVC-a i poliestera i ima snažna čeličnu konstrukciju. Unutrašnjost je ukrašena premazom sa efektom mozaika.

Bazen
foto: Promo

Najvažnije je izabrati prikladno mesto za vaš bazen PRE punjenja vodom. Korito mora biti postavljeno na ravnu (po mogućnosti betonsku) podlogu, očišćenu od kamenčića, korova i drugih predmeta koje bi mogle oštetiti korito. Pažljivo koristite hemikalije za održavanje čistoće vode. Koncetrovani hlor može oštetiti materijal bazena. Preporučuje se korišćenje prostirke koja će pomoći pri zaštiti površine bazena od oštećenja.

Poručite ovaj bazen za totalno uživanje OVDE ili pozovite 011/4420-502.

Bazen Bestway Steel Pro MAX je fantastičan porodični bazen specijalno dizajniran da izdrži zabavu u bazenu više godina.

Bazen
foto: Promo

Zidovi bazena izrađeni su od DuraPlus materijala ojačanog jezgrom od poliesterske mreže i dva sloja PVC-a visokog profila, koji obezbeđuju vrhunsku čvrstoću i izdržljivost. T-konektori prilagođeni kalupu sprečavaju koroziju metala na metalu. Bazen sa prelepim otiskom koji dodaje teksturu i bogatu plavu boju unutrašnjoj oblozi. Lako se rastavlja kada se priprema za vansezonsko skladištenje.

OVDE ga možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs