KAKO NAJLAKŠE DA USITNITE HRANU: Uštedite na vremenu na ovaj praktičan način!

Bilo da ste kod kuće ili negde na putovanju, uvek vam stvara muku kada treba primpremiti neki obrok koji zahteva usitnjavanje hrane.

Online kupovina, Hangar.rs, S shop, Secko, Mali kućni aparati, Hrana, Sitnjenje hrane, Priprema hrane, Praktično

Lepi & Zdravi
Autor:
KAKO NAJLAKŠE DA USITNITE HRANU: Uštedite na vremenu na ovaj praktičan način!
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Potrebno vam je nešto praktično i što će vam uštedeti vreme. Rešenje je mini električni secko! IDEALAN JE ZA PUTOVANJA I BRZO SPREMANJE HRANE!

Secko, Električni secko
foto: Promo

Mini električni secko je jednostavan za rukovanje, potrebno je samo pritisnuti dugme na vrhu da biste hranu automatski usitnili. Napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304, ekološkog ABS materijala, a dno posude je neklizajuće, otporno na koroziju i na visoke temperature.

On vam štedi i prostor i vreme. Ima kapacitet od 250 ml, malih je dimenzija i izvrstan, jednostavan za čuvanje. Opremljen USB punjenjem, može se koristiti dugo vremena, jednostavan je za nošenje i vrlo pogodan za porodicu, kampovanje, piknik ili putovanje. Jednostavan je za održavanje, jer su telo šolje i poklopac secka odvojivi. Nakon usitnjavanja hrane, možete ukloniti sečivo i direktno isprati sečivo i posudu vodom.

OVDE možete poručiti ovaj mini praktični secko po ceni od 999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs