SAZNAJTE VIŠE

POJAVILA SE NA NASLOVNOJ STRANI BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ona je uspela što ni jedna druga nije - dive joj se i muškarci i žene

Pamela Anderson je još jednom oduševila svoje fanove, sada svojim prirodnim izgledom koji je ovekovečila na naslovnoj stranici jednog američkog časopisa.

Lepi & Zdravi
Autor:
POJAVILA SE NA NASLOVNOJ STRANI BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ona je uspela što ni jedna druga nije - dive joj se i muškarci i žene
Pamela Anderson, Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Proslavila se ranih devedesetih, zavela svet svojim oblinama i kosoma "ala Brižit Bardo", bez nje kultna serija "Čuvari plaže" ne bi postigla nikakav uspeh, a sada je bez zadrške u šestoj deceniji svog života stala pred objektiv- bez šminke.

Nakon velikog uspeha Netfliksovog dokumentarnog filma koji su njeni sinovi, Brendon i Dilan snimili o njoj, i gde je otkrila pojedinosti iz svog života kao i to da je njen prvi muž Tomi Li njena najveća lubav, Pamela se pojavila na naslovnoj stranici časopisa samouverenija nego ikad pre.

Pamela Anderson je na Instagramu podelila seriju fotografija bez šminke koje dokazuju da je večna lepota moguća. Fotografijama na kojima se slikala bez trunke šminke, na kojima se vide njene pegice i prepoznatljiva plava kosa su još jedan od razloga zbog čega je omiljena plavuša devedesetih obožavana i dan danas.

Pamela je u intervjuu otkrila da u poslednje vreme više voli svoje lice bez šminke, a u objavi na Instagramu poslala je poruku koju svaka žena mora dobro da zapamti:

Radije bih pokazala svoje pege… Zabavno je stariti. To je olakšanje. A u određenim godinama samo izgledamo mlađe i svežije bez šminke. Ovo sam ja – zadovoljna sam onim što sam trenutno. To je novi svet i veoma sam zahvalna za svu ljubav.“

Takođe. otkrila je da više voli da troši novac na sebe, nego na kozmetičke proizvode.

„Dok pomeramo svoje granice iz naše zone udobnosti, briga o sebi je važna“.

Njena rutina nege se sastoji od dobre masaže, koju ne preskače, i tretmane lica kiseonikom koje skoro sve zvezde često praktikuju i koje daju odlične rezultate. Obožava pilates, ali kada za to ne može da nađe vreme, voli da šeta parkom i da se isteže.

„Sreća je najbolji trik za lepotu. Biti hrabar je seksi – osećati strah i ipak to činiti”. Borba za slobodu počinje od sopstvene slobode. Život je privilegija koju ne treba shvatati olako“, dodala je ona.

Iako će uskoro napuniti 56 godina, kaže da se oseća dobro i da nema problem sa prihvatanjem činjenice da stari.

„Neću da brinem o tome. Svi želimo da izgledamo najbolje što možemo da izgledamo, ali nikada nisam bila previše zabrinuta zbog toga“, otvorila se ona u intervjuu.

Zvezde poput Pamele Anderson su u današnje vreme "dašak svežeg vazduha" i prava inspiracija na koju može da se ugleda svaka prosečna žena, a ne samo ona sa dubokim džepom koja može sebi da priušti skupe tretmane, a i žena koja nas podseća da su briga o sebi i ljubav prema sebi najvažnije i da je to ono što čini neku ženu lepom.

Pogledajte i trejler dokumentarnog filma o njenom životu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs