JEDNOSTAVNA CAKA

STRIPTIZETE IMAJU NEVEROVATNU CAKU UZ KOJU IM PARFEM TRAJE CEO DAN: Mnogi se pitaju kako ovo ranije nisu znali

Trik uz koji će parfem da traje ceo dan na koži, veoma je jednostavan i efikasan. Zaboravićete na skupe parfeme.

Lepi & Zdravi
Autor:
STRIPTIZETE IMAJU NEVEROVATNU CAKU UZ KOJU IM PARFEM TRAJE CEO DAN: Mnogi se pitaju kako ovo ranije nisu znali
Kako da parfem traje ceo dan, Foto: Printscreen TikTok/marissachristineee

Parfemi su mnogima velika opsesija i gotovo da ne posoji osoba koja ih svakodnevno ne koristi, međutim uvek smo u potrazi za onim koji su postojani i koji će garantovati da ćemo mirisati.

Skuplji parfemi često nisu garancija i da će biti postojani, a uz prave trikove, čak i oni jeftiniji, duže će se zadržati na koži. Osnovno pravilo je da se parfem nanosi na posebne tačke, na kojima je izražen puls.

Parfem
Parfemfoto: Shutterstock

Takođe, postoji trik, koji uključuje nanošenje vazelina na iste te tačke, te tek onda staviti parfem.

Devojka po imenu Marisa Kristin podelila je na TikToku trik koji čini da njen parfem dođe do izražaja, a dobila ga je od profesionalnih striptizeta, sa kojima se njen otac često družio.

@marissachristineee

I’ve also taught this to every friend i’ve ever had and they all say how life changing it is ? hope this makes you smell like a goddess ?

♬ original sound - Marissa Christine

Ona otkriva da nakon tuširanja, telo treba namazati losionom, dok su pore još uvek otvorene. Nakon nanošenja losiona, poprskati parfem, a zatim ponovo naneti losion, dok će se na taj način zaključati miris. Parfem naprskati još jednom. * Voditi računa da losion i parfem imaju slične mirisne note.

Njen video je ubrzo postao viralan, dok su ostale devojke u komentarima podelile svoja iskustva sa ovim trikom, tvrdeći da je veoma efikasan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs