POTREBNE SU VAM NAOČARE ZA VID? Pravo rešenje su ove ULTRA TANKE koje ćete obožavati!

Odabir i isprobavanje okvira naočara može da traje danima.

Lepi & Zdravi
Autor:
POTREBNE SU VAM NAOČARE ZA VID? Pravo rešenje su ove ULTRA TANKE koje ćete obožavati!
Foto: Profimedia

Nekad niste sigurni koje želite i da li vam dobro stoje. Bitno je i da budu praktične, uvek uz vas i da ih ne gubite stalno, što morate priznati da se dešava često. Sada samo jednim klikom možete poručiti naočare koje će vas oduševiti! Biće uvek uz vas, a neverovatno je i to što su one najtanje naočare koje ste videli – pogledajte OVDE!

Naočare
foto: Promo

Ultra tanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

hangar, naočare
foto: Promo

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas. Takođe, ako ne volite da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultra tankim naočarama rešavate i taj problem!

Naručite ultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

* Dostupne dioptrije su:

+ 1.00,

+ 1.50,

+ 2.00,

+ 2.50 i

+ 3.00.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs