da li biste je prepoznali?

OPERACIJA NOSA IZ PAKLA! UŠLA SAM U SALU KAO ZVEZDA, A IZAŠLA KAO ANONIMNA: Kako se glumica upropastila? (FOTO)

Glumica Dženifer Grej proslavila se ulogom u kultnom filmu "Prljavi ples" iz 1987. godine.

Lepi & Zdravi
Autor:
OPERACIJA NOSA IZ PAKLA! UŠLA SAM U SALU KAO ZVEZDA, A IZAŠLA KAO ANONIMNA: Kako se glumica upropastila? (FOTO)
Foto: Profimedia

Verovatno ne postoji osoba starija od 40 godina koja nije pogledala barem tri puta kultni film "Prljavi ples", a ona starija od 50 koja se nekad davno, baš u njemu, nije "zaljubila" u Patrika Svejzija i lepila sobu njegovim posterima.

Istovremeno, žene su silno želele da budu na mestu Dženifer Grej, predivne, neodoljive Bejbi, u koju se u filmu zaljubio Svejzi onako kako je sanjala svaka žena da je neko voli.

Bejbi nije izgledala savršeno, ali je svima bila savršena. I fizičkim izgledom i ulogom, apsolutno je šarmirala gledaoce.

Glumici Dženifer Grej je ova uloga donela svetsku slavu pre 33 godine i njena karijera bi se odvijala sasvim drugačije da nije bila toliko nesigurna u svoj izgled, pa se vrlo brzo podvrgla estetskim zahvatima. I to toliko da je sebe dovela do neprepoznatljivosti!

A mlada Grej se na audiciji za "Prljavi ples"izdvojila iz mase devojaka upravo zahvaljujući nesavršenom licu, odnosno nešto većem nosu.

Glumica koja je stekla neviđenu slavu, međutim, svoju prvu estetsku korekciju uradila je već 1989. godine.

Zahvat je bio toliko drastičan da je prijatelji nisu prepoznavali.

Za razliku od kolege iz filma, Patrika Svejzija, njena karijera krenula je silaznom putanjom.

"Ušla sam u operacijsku salu kao zvezda, a izašla kao anonimna žena! Bila je to operacija nosa iz pakla! Uvek ću biti ona glumica koja je nekada bila poznata, a koju danas niko ne prepoznaje zbog zahvata na nosu” - priznala je u jednom intervjuu Dženifer Grej.

O svojim životnim odlukama otvoreno je pričala u američkim medijima više puta. Gostujući na televiziji povodom 25 godišnjice "Prljavog plesa", ispričala je:

"Ove godine moja ćerka Stela gledala je prvi put sa mnom 'Prljavi ples' . Kasnije mi je rekla da sam bila predivna, ali da potpuno drugačije izgledam.

To veče smo pričale o jako važnim stvarima, o samosvesnosti, o pobedi nesigurnosti i strahova. Znate da ja nikad nisam u javnosti zaplesala do pre koju godinu? Niti na privatnim venčanjima, javnim događajima, a znate zašto? Jer sam mislila da ću se osramotiti, da će ljudi očekivati da u meni vide savršenu plesačicu, koja se ističe među svima, a da ja to neću biti.

Počela sam da plešem kad je umro Patrik. Tada sam shvatila koliko je život kratak, koliko je sve prolazno i zaista sam se zapitala zašto sebi uskraćujem, zašto sebe kažnjavam? Tada sam prihvatila i poziv u šou programu 'Ples sa zvezdama'".

Ali, Dženifer je u životu, nažalost, dočekalo mnogo većih i ozbiljnijih "operacija iz pakla", pa je uz ovu crno-belu fotograiju na svom profilu na Instagramu zapisala:

"Ne sećam se kad je ova fotografija snimljena, ali rado bih sada rekla toj mladoj ja da će je dočekati mnoge lepe i strašne avanture, i da će sve to preživeti, osetiti toliko uspona i padova, naučiti životne lekcije, ali i što znači ljubav.

Da će jednoga dana pronaći svoju srodnu dušu i imati divnu ćerku, zbog koje će osećati kao da je dobila na lutriji... Da će imati višestruke operacije kičme i rak, ali da će i dalje plesati i uživati u kišnoj večeri u svome toplom domu, znajući da je to zapravo raj".

Inače, Dženifer je od 2001. u braku s glumcem i rediteljem Klarkom Gregom, s kojim ima ćerku Stelu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs