kendis svanepoel

BIVŠI VIKTORIJIN ANĐEO POKAZALA SAVRŠENO TELO NA PLAŽI: Evo kako održava liniju! (FOTO)


Manekenka Kendis Svonpul, jedna od bivših Viktorijinih anđela, nedavno je uslikana na plaži u Majamiju

Lepi & Zdravi
15:45h Autor:
BIVŠI VIKTORIJIN ANĐEO POKAZALA SAVRŠENO TELO NA PLAŽI: Evo kako održava liniju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prelepa manekenka Kendis Svonpul (33) se na Forbsovoj listi "Najplaćenijih modela na svetu" plasirala na 10. mesto sa zaradom od 3.000.000 u poslednjih godinu dana.

Ona je, takođe, od 2007. godine do 2010. godine bila zaštitno lice Viktorijinih kataloga za kupaće kostime, a na "FHM-ovoj listi 100 najseksiplnijih žena sveta" ova prelepa manekenka se plasirala na 61. mestu i pojavila se na naslovnoj strani italijanskog izdanja časopisa "Vog".

Kada je u pitanju njena vitka figura, ova manekenka je jednom prilikom za strane medije izjavila da voli da ima obilan doručak i da, zahvaljujući bogatim obrocima koje ima preko dana, uopšte nema potrebu za tajnom užinom u večernjim satima. To je pokazala nedavno u Majamiju, a za njene navike u ishrani kaže:

"Volim da imam obilan doručak. A kad je reč o ručku i večeri, tu imam jedno pravilo. Uvek jedem nešto obilno tokom ručka, kao grilovana piletina, povrće, i kuvani pirinač, a za večeru uvek jedem svežu salatu ili supu", kaže ona.

Kako dalje priča, umesto da broji kalorije koje svakodnevno unese u svoj organizam, ona jednostavno sluša svoj organizam koji joj "govori" šta mu je potrebno.

"Uvek slušam svoje telo, tako da se osećam prijatno da prilagođavam dijetu svom životnom stilu", dodaje ona.

Kendis Svanepoel
foto: Profimedia

Iako voli da balansira svoju ishranu, Kendis, ipak, priznaje da ponekad olabavi sa dijetama, te često i zna da prekrši svoju rutinu. Ipak, kada se sprema za Nedelju mode, kako kaže, mora da vodi računa o tome šta konzumira.

"Trudim se da za te dane jedem nutritivnu i zdravu hranu.", ističe manekenka, dodajući:

"Pijem dosta kafe, jer, ipak, ja sam majka, koja mora da balansira život manekenke i život roditelja".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs