Fantastično

Depilacija nikad nije bila jednostavnija: Evo kako da uklonite dlačice sa tela bezbolno i lako u kućnim uslovima!

Žena koja dopušta da joj dlačice porastu, smatra se nemarnom i aljkavom

Lepi & Zdravi
Autor:
Depilacija nikad nije bila jednostavnija: Evo kako da uklonite dlačice sa tela bezbolno i lako u kućnim uslovima!
Foto: Shutterstock

Opšte je mišljenje kako žene obožavaju da se „lickaju“ i sređuju, te da zbog toga sate provode u kupatilu. Međutim, niko da kaže istinu: Žene vole da su lepe, a doterivanje ponekad može biti zamorno.

Dok se muškarci samo tuširaju i briju lice, žene moraju da čupaju obrve, depiliraju nausnice, ruke, noge, prepone, a ponekad i čelo!

Ako svakih 20 dana ne idemo na depilaciju, svakodnevno depiliranje i brijanje je obavezno. Žena koja dopušta da joj dlačice porastu, smatra se nemarnom i aljkavom.

Lepota pada u drugi plan ako žena ima „čupave“ nausnice, ruke ili noge.

Mnoge devojke i žene su itekako svesne ove činjenice i samo zbog toga obično tuširanje traje i do sat vremena svaki dan.

Na sreću Philips je izumeo Lumea IPL uređaj koji veoma uspešno uklanja dlačice sa tela. Nakon samo 12 tretmana, dlačice na nogama se smanjuju za oko 78%.

foto: Promo

Najbolje od svega je što je ovo kućni aparat koji možete koristiti u privatnosti svog doma, a kada uspava koren dlake možete da uživate narednih 6 meseci u glatkoj koži ruku, nogu, nausnica i pazuha.

Philips Lumea Prestige IPL uređaj ima zaobljene pametne dodatke koji savršeno odgovaraju oblinama svake žene, te prilagođavaju programe tretmana svakom delu tela.

foto: Promo

Jednostavno se koristi: prva 4 tretmana se moraju obaviti na svake 2 nedelje, nakon čega ćete primetiti veoma mali broj, oslabljenih dlačica.

Da bi vam koža bila glatka i bez dlaka, svake 4 nedelje ponovite postupak. Posle samo 12 ponovljenih tretmana možete biti bez dlačica bar 6 meseci.

Mnoge žene su se bukvalno „spasile“ kupivši Philips Lumea Prestige IPL uređaj, jer više ne moraju da idu na bolne depilacije u salone lepote.

foto: Promo

Način korišćenja u 4 koraka:

  1. Pre tretmana uklonite sa tela dlake (brijanjem ili depilacijom)
  2. Uključite Philips Lumea Prestige IPL uređaj prilagođavajući tretman nijansi kože putem SmartSkin senzora
  3. Prislonite prozor za tretiranje na kožu pod uglom od 90 stepeni. Sačekajte indikator spremnosti za emitovanje svetla i pritisnite dugme za svetlo.
  4. Polako klizite aparatom Lumea preko područja za tretiranje dok se pulsirajuće svetlo emituje. Izbegavajte primenu svetla na isto mesto.

Nakon primene Philips Lumea Prestige IPL uređaja možete da kažete zbogom dlačicama, ali i brijačima i posetama salonu lepote radi depilacije.

Budite lepe i negovane!

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs