Sve se dobro završilo

Kristina Radenković opljačkana: Jurila lopova na sred ulice!

Jurila sam ga kroz Palilulsku pijacu, prvi impuls mi je bio da ga uhvatim, iako mi svi sada govore da je mogao da bude naoružan ili nasilan. Ne znam ni šta bih uradila da sam ga stigla, rekla je voditeljka
Vesti
20:22h Autor:
Kristina Radenković opljačkana: Jurila lopova na sred ulice!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Kristina Radenković, glumica i voditeljka, nedavno je opljačkana u blizini Palilulske pijace, i to usred dana.

"Bila sam u kolima i stala u Takovskoj da kupim časopis. U automobilu su ostala moja dva psa i torba, a novčanik sam ponela sa sobom. Zaključala sam auto i udaljila se od njega svega metar i po, kad sam začula prasak. Okrenula sam se i videla čoveka koji odnosi moju torbu i beži", ispričala je ona za magazin Story.

Voditeljka je potrčala za njim i počela da viče "lopov, zovite policiju".

"Jurila sam ga kroz Palilulsku pijacu, prvi impuls mi je bio da ga uhvatim, iako mi svi sada govore da je mogao da bude naoružan ili nasilan. Ne znam ni šta bih uradila da sam ga stigla! Promukla sam od vikanja, a jedan prolaznik koji me je čuo potrčao je za lopovom. Samo sam ga ugledala kako se vraća sa mojom tašnom, koju je lopov valjda bacio i pobegao. Zagrlila sam ga i zahvalila se".

Kristina priznaje da joj je drago što je novčanik bio kod nje, ali da joj je laknulo što je dobila nazad torbu u kojoj je imala "sve i svašta".

"U torbi u se nalazili ključevi od nekoliko stanova, apartmana moje drugarice, pozorišne sale, dva mobilna, gomila ličnih stvari... Ipak, sve se dobro završilo", rekla je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs