Odlicno ste me podsetili na taj deo slanine zelatinast zbog koga mi se ponekad ogadi.Jedino autor teksta savetuje kao da se odnosi na neke nepoznate samoposluge gde nam je dostupna deklaracija suhomesnatih proizvoda ,mimo naravno upakovanih ,vakumiranih,a ne poznati marketi u kojima nas usluzuju trgovci koji jedini imaju pristup frizider vitrini gde stoje suhomesnati na meru.Licno sam prestala da konzumiram jer uvidjam i sama da su mi manje potrebni,iako volim taj pikantan ukus mnogih konbasica,sudzuka.
Mnoge preradjevine se sada prave od Msm, jer tom masinski separisanom mesu je cena oko 20-30 din. do 100din. po kilogramu zavisi da li je prva druga ili treca klasa. Zato parizer moze da se kupi za 200 din. I ako ne bi mogao da kosta manje od 500. Jer ako se napravi onako kako treba od mesa bez soje, aditiva, bez mesnog otpada onda je to ta cena... ali dzaba pricati
Komentara: 3
ESMA
13-01-2016 13:17hMilan M
13-01-2016 14:19hDragan
24-06-2018 00:47hPrijavi komentar
Odaberite razlog prijave komentara: