Komentara: 3

SIBIRJAK

29-06-2017 07:50h
Није свеједно који магнезијум хлорид користите. Треба купити преко интернета: MAGNEZIJUM HLORID-6-HIDRAT
Овај магнезијум је 98% чист, на слици у чланку је чистоће "само" 30%.
Начин спремања: 2 децилитара, али не чесмоваче него дестоловане виоде, или прочишћене воде активним угљем( прочишћивач можете набавити за багателу од око 1500 динара у сваком већем маркету, прокувати, у њу ставите 4-6 супене кашике Магнезијум хлорида промешате, оставите да се прохлади, налијте у пумпицу која распршује ово невероватно корисно уље.
Можете га нанети на цело тело.
Поготово на зглобове, испод пазуха, на задњу ложу колена. Мушкарци од мошница до аналног отвора због простате. Жене због јајника. Ја га користим, резултати су невероватни

SIBIRJAK

29-06-2017 08:02h
Најважнија ствар код магнезијум хлорида је што везује погрешан калцијум унет у организам током година, деценијама и избацује га из тела.
Погрешан( штетан калцијум) се налази у млеку и млечним производима, у чесмовачи, у минералним водама га има(најмање у Пролом води).
Наш организам усваја само 20% калцијума из млека и млечних производа, а остало се таложи на зглобовима, разарајући хрскавицу и изазива бол у коленима, пршеновима кичме и.т.д. Погрешан калцијум изазива бол у мишићима. Што је такође катастрофално за наш организам запушава микронске крвне ћелије, и онемогућава нормалан проток крви, па се чудимо одкуд притисак
Добар калцијум се налази у поврћу: Парче нарендане шаргарепе задовољиће ваше дневне потребе. Има га у сусаму, леблебији и т.д.

Poaro

02-01-2018 21:22h
Neznam ko vam je uopste rekao da voda treba da bude prokuvana ,svako pise svasta, cuje nesto napola pa lupa ko prangija.O magnezijum hloridu imate dosta clanaka na ozbiljnim sajtovima .Dakle voda treba da je destilovana ili prokuvana deminarilzovana jer mg je metal druge grupe periodnog sistema i kao takav reaktivan .Dakle vodu ohladiti ako je kuvana najbolje destilovana ili demineralizovana za pegle kupuje se u svim vecim marketima za 30din 2litra. Mgcl je naj jeftinije kupiti u zdravoj hrani 100gr oko 200din tu ima kolicina za godinu dana bar meni toliko traje.Od svih oblika mg koji se unosi u organizmu ovo je najefektivniji i naravno direktno utice na nerve te smanjuje bol ali moze da maskira i neke ozbiljne probleme.Ja od kad ga koristim jedno 7-8 godina nisam se ukocila pre toga po par dana nisam mogla da ustanem kad god me zaboli ja mazem tj utrljavam rastvor,a trebalo bi da vezbam svaki dan i da odem povremeno nabfizikalnu terapiju sto sam radila pre otkrica mgcl dakle ne leci uzrok maskira posledicu ali se utrljavanjem u kozu apsorbuje u ceo organizm i vrlo pozitivno deluje .I nakraju recept.Dakle ja uzmem bocicu od 200ml sipam vodu i u nju dodam dve kasike nigari so tj mgcl*6H2O zatvorim i promuckam,utrljavam kad me boli po nekoliko puta dnevno dokazano je da se mg apsorbuje nsjbolje u vise doza ubtoku dana a ne jednom mnogo jer organizam odjednom primi samo odredenu kolicinu koliko god vi uzimali bilo oralno ili preko koze ,od jaceg rasvora koza pece .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: