Komentara: 2

SIBIRJAK

29-06-2017 07:50h
Није свеједно који магнезијум хлорид користите. Треба купити преко интернета: MAGNEZIJUM HLORID-6-HIDRAT
Овај магнезијум је 98% чист, на слици у чланку је чистоће "само" 30%.
Начин спремања: 2 децилитара, али не чесмоваче него дестоловане виоде, или прочишћене воде активним угљем( прочишћивач можете набавити за багателу од око 1500 динара у сваком већем маркету, прокувати, у њу ставите 4-6 супене кашике Магнезијум хлорида промешате, оставите да се прохлади, налијте у пумпицу која распршује ово невероватно корисно уље.
Можете га нанети на цело тело.
Поготово на зглобове, испод пазуха, на задњу ложу колена. Мушкарци од мошница до аналног отвора због простате. Жене због јајника. Ја га користим, резултати су невероватни

SIBIRJAK

29-06-2017 08:02h
Најважнија ствар код магнезијум хлорида је што везује погрешан калцијум унет у организам током година, деценијама и избацује га из тела.
Погрешан( штетан калцијум) се налази у млеку и млечним производима, у чесмовачи, у минералним водама га има(најмање у Пролом води).
Наш организам усваја само 20% калцијума из млека и млечних производа, а остало се таложи на зглобовима, разарајући хрскавицу и изазива бол у коленима, пршеновима кичме и.т.д. Погрешан калцијум изазива бол у мишићима. Што је такође катастрофално за наш организам запушава микронске крвне ћелије, и онемогућава нормалан проток крви, па се чудимо одкуд притисак
Добар калцијум се налази у поврћу: Парче нарендане шаргарепе задовољиће ваше дневне потребе. Има га у сусаму, леблебији и т.д.
Učitavam komentare