Široko

Kod Emine Jahović nema krize: Potrošila 5.000 evra sinu za rođendan!

Emina i Mustafa ne štede kad su njihovi naslednici u pitanju - kaže izvor blizak porodici
Šuška se
09:50h Autor:
Kod Emine Jahović nema krize: Potrošila 5.000 evra sinu za rođendan!
Foto: Instagram / Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal upriličili su rođendansko slavlje mlađem sinu Javuzu, koji je u subotu napunio tri godine, a slavni par iskeširao je čak 5.000 evra.

Decu su ovom prilikom zabavljali animatori, a za odrasle se pobrinulo desetak konobara, koji su služili hranu i piće i nastojali da nikome ništa ne nedostaje, dok je Emina odlučila da delić atmosfere sa rođendanskog slavlja podeli sa fanovima na svom profilu na Instagramu.

OVDE pogledajte kako je Eminu Jahović suprug oduševio za rođendan! (FOTO)

"Emina i Mustafa ne štede kad su njihovi naslednici u pitanju. Do ove godine njih dvoje su Javuzov rođendan slavili u krugu porodice, a pošto je dečak krenuo u obdanište, odlučili su da naprave veću zabavu. Ništa nisu prepustili slučaju, već su slavlje isplanirali do najsitnijih detalja. Za decu su angažovali animatore, dok su roditelji uživali u druženju uz izobilje hrane i pića", kaže dobro upućen izvor.

Inače, Emina se i na društvenim mrežama pohvalila da je sinu priredila divan rođendan na kojem su se svi odlično proveli, a pogotovo njen mezimac, koji je dobio pregršt poklona. Bivša članica žirija muzičkog takmičenja X faktor iz braka s turskom pop zvezdom ima i šestogodišnjeg sina Jamana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs