Prijavite se

Nema odmora bez dobre knjige: Stil vam poklanja tri savršena letnja romana!

Čitaoci koji osvoje knjigu moći će da je preuzmu na našem štandu I LOVE USCE u Ušće shopping centru u petak, 15. jula
Knjige
10:24h Autor:
Nema odmora bez dobre knjige: Stil vam poklanja tri savršena letnja romana!
Foto: Profimedia

Dom bez knjiga je kao telo bez duše, davno je rekao Ciceron. Pravo vreme za čitanje je gotovo uvek, a topli letnji dani provedeni kraj bazena ili na plaži kao stvoreni su za uživanciju i opuštanje uz dobru knjigu.

Začinite ovo najlepše i najuzbudljivije godišnje doba sjajnim naslovima, inspirativnim junacima, romantičnim pričama i fatalnim ljubavima.

Stil i izdavačka kuća Vulkan za vas su izdvojili tri sjajne knjige o kojima ćete pričati celo leto.

Vođeni veštim perom Gijoma Musoa zavirite u svet tajni i ljubavi. Roman Devojka iz Bruklina obećava čitanje bez daha. Kroz priču vas vodi đavolski dobar zaplet, neodoljivi junaci i napetost koja raste sa svakom stranicom.

Jasno se sećam tog poslednjeg trenutka sreće. Bili smo zagledani u more, dok se horizont presijavao, a Ana mi je postavila pitanje:

„Da li ćeš me voleti i ako saznaš da sam učinila nešto strašno?“

Kako biste vi odgovorili?

Ana je bila ljubav mog života. Trebalo je da se venčamo za tri nedelje. Naravno da ću je voleti, šta god da je uradila. Barem sam tako mislio, ali ona je grozničavo preturala po torbi pre nego što je iz nje izvukla tablet i pokazala mi fotografiju na ekranu.

„To sam ja učinila.“

Gledao sam u njenu tajnu, šokiran, svestan da naši životi više nikada neće biti isti. Ošamućen, ustao sam i otišao bez reči. Kada sam se vratio, bilo je prekasno: Ana je nestala. I od tada ne prestajem da je tražim.

Naš drugi predlog je sjajna Džodžo Mojes, i roman Posle tebe.

Gde jedna priča završi, druga počinje...Kako čovek nastavi dalje kada izgubi voljenu osobu?

Kako može da pohvata deliće svog života, okrene novi list?

Za Luizu Klark, novi početak veoma je težak. Nakon Vilove smrti, oseća seizgubljeno i prazno. Prošlo je već mnogo vremena, a Lu i dalje nije ona stara: šest meseci sa Vilom, u kojeg je bila ludo zaljubljena, u potpunosti su je promenili.

Kada joj se jedne večeri na pragu pojavi potpuni stranac, Lu mora brzo da odluči. Ako zatvori vrata, njen život ostaće takav kakav jeste: jednostavan,običan, pomiren sa sudbinom. Ali ako ih otvori, rizikuje sve. Ipak, obećala je i Vilu i sebi da će živeti, i ako želi da održi to obećanje, mora da pusti u život nešto novo.

Hoće li Lu ikada više moći da voli?

Idealna za putovanje i kao naš treći predlog svakako je i knjiga Zorane Jovanović, Vanilla Sky.

"Nikad nisi tu. Nikad ne znam gde ćeš biti. Sva ta putovanja, taj tvoj manekenski posao, te žurke na koje ideš po celom svetu. Tvoji prijatelji koji te prate. Mediji koji ne prestaju da pišu o svemu što radiš. Sve oči su uvek uprte u tebe. Nikad nisi bila samo sa mnom.

Lana je devojka koja ima sve. Belu vilu na Dedinju, besprekorne rezultate u svemu čega se lati, bezuslovnu ljubav roditelja koji ispunjavaju svaku njenu želju. Ipak, iza blistave fasade krije se osetljiva devojka koja se neizmerno trudi da dokaže da je zaslužila sve što ima, i sebi i drugima.

Njen svet iz bajke do temelja će uzdrmati pojava nedokučivog Marka, prvog dečka koji je neće tretirati kao princezu, kog neće umeti da pročita i koji će je oboriti s nogu. Uz njega će Lana iskusiti čari mladalačke ljubavi, koja će je osloboditi i učiniti da se oseća kao da je na vrhu sveta. Ali njen komplikovani život, ispunjen velikim planovima i još većim očekivanjima, stići će na naplatu. Uprkos svim izazovima i okeanu koji ih razdvaja, Marko i Lana će iznova i iznova birati svoju ljubav, verujući da će izdržati svaki test.Jer kako da bude drugačije – Lana, uvek pobednica, neće prihvatiti neuspeh…"

U naredna tri dana, svakog dana podelićemo pet knjiga (jedan dan, jedan naslov). Više o tome saznajte na našoj Facebook stranici. Čitaoci koji osvoje knjigu moći će da je preuzmu na našem štandu I LOVE USCE u Ušće shopping centru u petak, 15. jula.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs