Poklon

Knjiga meseca: Crni labud, triler koji vas neće ostaviti ravnodušnim!

Prijavite se i svoju kućnu biblioteku obogatite za još jedno sjajno delo, knjigu Crni labud, autora Nika Lauta
Knjige
14:00h Autor:
Knjiga meseca: Crni labud, triler koji vas neće ostaviti ravnodušnim!
Foto: Vulkan

Pred vama je knjiga Crni labud, autora Nika Lauta, triler koji će vam se uvući pod kožu od prve stranice pa sve do kraja.

Kao "knjigu meseca" jula u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan, izdvajamo upravo Crnog labuda. Roman je osvojio simpatije i pohvale brojnih čitalaca. Stoga smo rešili da obradujemo pet naših najbržih čitalaca koji ostave komentar ispod objave na Fejsbuku.

"Dok žrtve spavaju, grabljivci love.

Trebalo je da to bude najveći dan u životu Erike Straud-Džouns, genijalne mlade naučnice koja je došla do revolucionarnog otkrića, novog načina da se pobedi smrtonosna tropska bolest. Milioni života mogli bi da budu spaseni, a smeši joj se i Nobelova nagrada. Erika je na konferenciji u Amsterdamu, gde treba da predstavi svoj rad pred najboljim stručnjacima iz čitavog sveta, a podršku joj pruža i Maks, njena nova ljubav.

Međutim, taj dan nije došao za Eriku. Nestala je usred noći, a sa njom i kompjuter sa dragocenim podacima. Sve ukazuje na otmicu, ali tragovi su neodređeni i policija tapka u mestu. Maks je ubeđen da je Erika u velikoj opasnosti i ne želi da sedi skrštenih ruku. Tragove pronalazi u njenom dnevniku, a potraga ga vodi daleko u prošlost, suočavajući ga sa mnogim pitanjima: šta je Erika radila devedesetih godina u Africi? I kako je to povezano sa neobičnom epidemijom koja se širi Amsterdamom? Maks shvata da je jedva poznavao Eriku, šokiran mračnim tajnama u srcu žene koju voli.

Granica između istine i laži veoma je tanka. Kao i između života i smrti".

Svakog meseca imaćemo preporučenu "knjigu meseca" koju ćete moći da osvojite putem naše naše Fejsbuk stranice.

Sa ushićenjem čekamo kraj avgusta i novi naslov!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs