Prava rijaliti zvezda

Kim Kardašijan uzela pola miliona dolara od milijardera i odbila da pleše sa njim (FOTO)

Domaćin svečanog bala u Beču Rihard Lugner koji je platio 500.000 dolara da bi proveo veče sa Kim Kardašijan žalio se da je starleta bila dosadna sve vreme i da nije ispunila ono što je bilo dogovoreno
Šuška se
22:30h
Kim Kardašijan uzela pola miliona dolara od milijardera i odbila da pleše sa njim (FOTO)
Foto: AP
1 / 2 Foto: Reuters

Najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan proglašena je dosadnom pratiljom, jer nije htela čak ni da pleše sa poznatim austrijskim milijarderom Rihardom Lugnerom, iako se bogataš "otvorio" za čitavih 500.000 dolara za njen dolazak na svečani bal u Beču, prenose strani mediji.

Milijarder i domaćin bala nije jedini koji je bio nezadovoljan jer je Kim ta koja je besna napustila bal, pošto su joj, navodno, prisutni priredili dva rasistička incidenta.

Naime, tokom večeri joj je prišao belac koji je radio na tom događaju sa licem obojenim u crno i počeo je da imitira njenog verenika Kanje Vesta. Starleta je ostala još sat i po nakon ovog incidenta, ali je definitivno napustila bal kada je još jedan muškarac napravio rasistički ispad.

On je navodno pitao da pleše sa njom ako orkestar bude svirao "Crnje u Beču" (N****rs in Vienna), nadovezujući se na Kanjeovu pesmu "Crnje u Parizu" (N****rs In Paris).

U međuvremenu, 81-godišnji domaćin bala Rihard rekao je da ga je rijaliti zvezda razočarala jer nije radila ono što je on želeo.

"Kim mi dosađuje jer se ne drži programa", komentarisao je Lugner.

Straleta se, međutim, branila time što je rekla ljudima iz svoje okoline da je Lugner bio agresivan, hvatajući je i tražeći od nje da kaže svom ličnom obezbeđenju da je ostave samu sa njim.

Prema planu i tradiciji ovog događaja, starleta, kao glavna gošća bala, je trebalo da bude sve vreme sa svojim domaćinom, ali se ona pravo sa aerodroma uputila u jedan restoran u kojem je snimala svoj rijaliti šou sa majkom Kris Džener, što je razbesnelo milijardera.

Inače, Kim je privlačila pažnju ne samo svojim ponašanjem, već i svojom haljinom, koja je više otkrivala, nego skrivala, zahvaljujući providnim delovima. Slike pogledajte u galeriji ispod teksta:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs