Iz prve ruke

Kim je velikodušna, Kortni najveća stipsa: Spremačica otkrila tajne porodice Kardašijan!

Ona kaže i kako je Kortni jednom svima u kući zabranila da stavljaju parfem jer je bila osetljiva na jake mirise. Za nju, u suštini, spremačica nema nijednu lepu reč
Vip priča
22:36h Autor:
Kim je velikodušna, Kortni najveća stipsa: Spremačica otkrila tajne porodice Kardašijan!
Foto: AP

Bivša spremačica najpopularnije rijaliti porodice na svetu otkrila je iznenađujuće detalje o porodici Kardašijan!

Verovali ili ne, Kim je od svih članova porodice najprizemnija, Kloi je duhovita, a Kortni je stipsa.

"Kortni je previše zaštitnički nastrojena prema svojoj deci, ima dadilje, ali ih non-stop kontroliše, ne dopušta im ni da rade svoj posao kako treba", rekla je spremačica.

Ona kaže i kako je Kortni jednom svima u kući zabranila da stavljaju parfem, jer je bila osetljiva na jake mirise. Za nju, u suštini, spremačica nema nijednu lepu reč:

Kimino venčanje i nije bilo tako savršeno - Detalji koji će vas šokirati!

"Jako je štedljiva, što mi zaista nije jasno s obzirom na to koliko zarađuju. Jednom je čak zvala dva različita supermarketa da bi uporedila cene mesa", dodala je ona.

Foto: AP / Kortni Kardašijan
Foto: AP / Kortni Kardašijan

Sa druge strane, najzabavnija sestra Kardašijan, sudeći po njoj, jeste Kloi.

"Obožava da se šali, naročito sa Kim. Stalno je sakrivala njenu odeću i obuću, što je Kim izluđivalo. Iako Kim svaki put uhvati panika kad ne zna gde joj je garderoba, Kloi smatra da je to vrlo zabavno. Zapravo, ona za Kim misli da je pravi snob, jer samo ostavlja odeću po kući i čeka da je mi pokupimo", otkrila je spremačica. Ipak, ona je za Kim imala i reči hvale:

Ovako Kim Kardašijan izgleda bez fotošopa - Ubedljivo najveći modni promašaj! (FOTO)

"Često je sedela sa nama i ćaskala. Veoma je velikodušna, jednom radniku je za Božić poklonila kompjuter! I svaka joj čast, ona je jedina u toj kući poklanjala nešto osoblju."

Foto: AP / Kim Kardašijan
Foto: AP / Kim Kardašijan

Što se tiče ostalih članova porodice Kardašijan, Kortnin muž Skot Disik stalno bio pijan, a kod Brusa Dženera u krevetu je nalazila ženski donji veš.

"Skot je svuda po kući ostavljao prazne flaše alkoholnih pića. Jednom, kada sam čistila njegovo kupatilo, naišla sam na tragove neke bele supstance", završila je spremačica Kardašijanovih.

Pikantni detalji iz života Viktorije Bekam - Otkrila zašto se nikada ne smeje! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs