Otkrila

Seks dva puta dnevno i nakon 20 godina braka: Suzan Samers (67) recept za bogat seksualni život!

On bi upao u moju kancelariju i pozvao me na sastanak, a ja bih skočila i rekla 'da'. Našli bismo se u baru i veče počeli jednom čašicom tekile, objašnjava američka glumica
Ljubav i zavođenje
19:52h Autor:
Seks dva puta dnevno i nakon 20 godina braka: Suzan Samers (67) recept za bogat seksualni život!
Foto: Reuters

Suzan Samers je američka glumica, pevačica, pisac i uspešna poslovna žena koja i sa svojih 67 godina, kako sama kaže, ima bogat seksualni život.

Tokom gostovanja u emisiji za Hafington Post Suzan je otkrila da su ona i njen muž tog dana "samo jednom imali seks". Međutim, pošto je tek bilo 13 časova popodne, imali su još dovoljno vremena da ispune svoju normu od dva seksa dnevno.

Samers je postala oznata poznata po svom mladalačkom duhu i želji za seksom i u svojim šezdesetim godinama, a svoju tajnu otkrila je u knjizi "I'm Too Young For This!: The Natural Hormone Solution to Enjoy Perimenopause".

Tokom gostovanja u emisiji objasnila je da još uvek ima "vatre" između nje i njenog muža, a da su zajednički planirani noćni izlasci ključni.

"On bi upao u moju kancelariju i pozvao me na sastanak, a ja bih skočila i rekla 'da'. Našli bismo se u baru i veče počeli jednom čašicom tekile. Potom bih mu napravila izvrsnu večere, pa šta se desi, desilo se", objašnjava Samers za Huffington Post.

Dakle, kod Suzan i njenog muža i nakon 20 godina braka seks sjajno funkcioniše. Njihova tajna je u zajedničkim izlascima dva do tri puta nedeljno, a i dalje praktikuju dva seksa dnevno.

S godinama ništa nije isto - OVDE saznajte kako starenje utiče na penis.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs