Isprobajte i vi

Kako osvojiti željenog muškarca: 3 koraka koja vam nikada ne bi pala na pamet!

Ne moraš da mu ispričaš celu svoju istoriju, ali možeš s njim da podeliš kakav ti je bio dan i da mu ispričaš neki detalj s posla. Tako će da se oseća uključeno, a neće osećati kao da ga gušiš
Ljubav i zavođenje
20:28h Autor:
Kako osvojiti željenog muškarca: 3 koraka koja vam nikada ne bi pala na pamet!
Foto: Thinkstock

Prvi sastanak je prošao, led je probijen, a sad je vreme da se stvarno potrudiš i osvojiš tipa koji ti se sviđa! Muškarci padaju na neverovatne stvari koje nam nikad ne bi ni pale na pamet kao način zavođenja. Ako stvarno želiš da ga zadržiš, pokušaj ovo.

Pitaj ga dosadna pitanja

Zuči kao socijalno samoubistvo, ali nije. Svako na početku veze želi da se pokaže u najboljem svetlu, ali to su samo kratkoročne stvari koje ne stvaraju povezanost. Ako stvarno želiš da ga impresioniraš, zamoli ga da ti ispriča nešto sasvim dosadno o samom sebi. Na taj način ćeš da mu pokažeš da te zanima on, a ne samo lice koje pokazuje javnosti, a i njemu će biti smanjen pritisak.

Da li vas muškarci vide kao devojku ili ženu saznajte OVDE.

Uključi ga u svoj dan

Na početku je možda pametno da držiš distancu i da ne deliš previše privatnih informacija, ali ipak, dobro je i da mu daš uvid u neke delove tebe koje retko ko poznaje. Ne moraš da mu ispričaš celu svoju istoriju, ali možeš s njim da podeliš kakav ti je bio dan i da mu ispričaš neki detalj s posla. Tako će da se oseća uključeno, a neće osećati kao da ga gušiš.

Muškarci se zavode na muški način! OVDE saznajte više o tome.

Zamoli ga da ti skuva nešto

Muškarci vole da se osećaju korisno, a ako pritom mogu i da pokažu svoj talenat, definitivno će uživati u tome. Ako ga zamoliš da ti skuva nešto, dopuštaš mu da se pred tobom pravi važan, a jednom kad te vidi kako uživaš u njegovom kulinarskom umeću, osećaj ponosa za njega će postati droga bez koje jednostavno neće moći.

Šta muškarci stvarno žele i kojim ženskim kvalitetima ne mogu da odole pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs